Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vicepresedinte PSD Calarasi: Reforma trebuie sa inceapa cat mai curand si nu cu oameni care au facut si fac rau partidului

Adevărul Adevărul,
Vicepresedinte PSD Calarasi: Reforma trebuie sa inceapa cat mai curand si nu cu oameni care au facut si fac rau partidului

Vicepresedintele PSD Calarasi, deputatul Sorin Vrajitoru, este revoltat impunerea intrarii in Comitetul Executiv al partidului, fara votul explicit al membrilor, a unor persoane pe motiv ca acestea nu mai conduc partide, ci. sindicate. continuă pe Adevărul

DAN BARNA: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu premierul Ludovic Orban la realizarea bugetului, a anuntat, marti, liderul Uniunii, Dan Barna, transmite Agerpres.

Dan Barna: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu.

Premierul dezminte asa-zisele taieri bugetare. Orban: Fitile bagate, probabil, de PSD. E nevoie urgenta de rectificare, pentru a sprijini primariile, mediul de afaceri si investitorii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca Guvernul PNL isi propune sa adopte rectificarea bugetara cat mai rapid si a explicat la ce serveste acest demers. Trebuie sa asiguram, pentru toate.

Mihai Fifor, vicepresedinte PSD: Probabil ca doamna Dancila ar fi trebuit sa-l felicite pe Iohannis

Mihai Fifor, vicepresedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca nu stie daca Viorica Dancila l-a .

Viorica Dancila, aparata de unii lideri PSD: Nu trebuie inlaturata. Mergem mai departe

S-au format douatabere in PSD, dupaalegerile prezidentiale. Cei care cer capul Vioricai Dancila si cei care inca o vor la conducere. Vicepresedintele executiv al PSD Mehedinti, Marius Screciu, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )