Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vicepresedintele CSM: Detasarea lui Kovesi NU este un impediment pentru candidatura la sefia DNA.

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele CSM: Detasarea lui Kovesi NU este un impediment pentru candidatura la sefia DNA.

Detasarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles nu reprezinta un impediment pentru a participa la selectia pentru functia de conducere a DNA, a declarat miercuri seara, vicepresedintele CSM Oana Schimdt-Haineala. Cred ca detasarea doamnei Kovesi pe acest post se circumscrie prevederilor legale care permit magistratilor sa fie detasati in functii de demnitate publica numita. Calitatea de membru al guvernului este una, o functie diplomatica de acest gen este cu totul altceva, a explicat . continuă pe România Liberă

Vicepresedintele CSM: Detasarea lui Kovesi nu este un impediment pentru candidatura la sefia DNA

Detasarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles nu reprezinta un impediment pentru a participa la selectia pentru functia de conducere a DNA, a declarat miercuri seara, la B1 TV, vicepresedintele CSM Oana Schimdt Ha.

Corlatean despre detasarea lui Kovesi in MAE: Am dat un raspuns colegial unei solicitari.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a explicat miercuri seara cum s-a facut detasarea in MAE a Laurei Codruta Kovesi, pentru o perioada de trei ani, pentru ca acesta sa poata ulterior pleca la Bruxelles, la Reprezentanta permanenta a Romaniei pe langa UE, potrivit Agerpres. Ieri marti - n. r. ) am fost contactat de conducerea Ministerului Justitiei si de d-na ministru al Justitiei, care mi-a spus ca, in urma discutiei cu d-na Kovesi, s-a ajuns la un acord pentru ca Ministerul .

Belgia este afectata pentru 24 de ore de o greva generala a transportului feroviar

Transportul feroviar din Belgia este paralizat incepand de marti seara din cauza unei greve generale a angajatilor pentru 24 de ore, relateaza AFP. Inclusiv circulatia trenurilor internationale Thalys si.

Crin Antonescu: Formula Ponta - Arafat la Sanatate este suficienta pentru perioada scurta care ne separa de alegeri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca formula Victor Ponta - Raed Arafat la ministrul Sanatatii este eficienta si va fi suficienta pana la alegeri. Nu cunosc bucataria, viata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )