Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vicepresedintele SUA cere reforme pentru lupta anticoruptie din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Vicepresedintele SUA cere reforme pentru lupta anticoruptie din Ucraina

Vicepresedintele american Joe Biden a cerut, vineri, guvernului de la Kiev sa demareze rapid reforme pentru a lupta impotriva coruptiei din Ucraina, dupa ce FMI a amenintat ca va suspenda ajutorul financiar, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

DNA cere aviz pentru RETINEREA si ARESTAREA deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun

DNA cere aviz pentru RETINEREA si ARESTAREA deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun .

Lavrov: SUA analizeaza o schema pentru rezolvarea crizei din Siria, propusa de Rusia

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat ca Rusia a prezentat Statelor Unite ale Americii o propunere concreta pentru solutionarea crizei siriene.

Efectul DNA asupra PIB-ului. Oxford Economics: Lupta anticoruptie ar putea ajuta Romania sa obtina o crestere economica mai mare in urmatorii ani

Continuarea luptei anticoruptie ar putea ajuta Romania sa inregistreze in anii urmatori o crestere economica mai ridicata decat prognozele actuale, in contextul in care se va tempera avansul economic al Uniunii Europene, de care depind semnificativ perspectivele Romaniei, potrivit Oxford Economics.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Madalin Voicu si a lui Nicolae Paun

ACTUALIZARE 14:13 Dragnea afirma ca PSD nu se opune cererilor Justitiei in cazul deputatilor Voicu si Paun Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirma ca social-democratii nu se vor opune solicitarii Justitiei privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 12:12 Madalin Voicu despre acuzatiile procurorilor: Sunt multe, cu spalare de bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )