Libnet.ro
UNICEF

18:30

Viceprimarul Cornel Pieptea, primele declaratii dupa realegerea in functie

România Liberă România Liberă,
Viceprimarul Cornel Pieptea, primele declaratii dupa realegerea in functie

Nici la acest moment plata a peste 1. 500 de angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti PMB) nu este rezolvata, a declarat Cornel Pieptea, consilier municipal cu atributii de viceprimar al Capitalei. continuă pe România Liberă

Viceprimarul Cornel Pieptea: CGMB se va intruni cel mai probabil marti pentru a desemna un viceprimar care sa preia atributiile primarului general

Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea a declarat ca, cel mai probabil, in cursul zilei de marti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) se va intruni pentru a desemna un viceprimar care sa preia.

Viceprimarul Cornel Pieptea reales in functie la doar cateva ore dupa demisie

Conform surselor, dupa demisia lui Pieptea, cele mai mari sanse pentru a deveni primar interimar le are consilierului UNPR, Stefanel Dan Marin.

Liberalul Cornel Pieptea a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei

Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea PNL) a demisionat din functie, informeaza B1 TV. Demisia liberalului vine in contextul in care marti are loc o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti in.

Viceprimarul PNL al Capitalei, Cornel Pieptea, si-a dat demisia

Cornel Pieptea a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei, CGMB urmand sa aleaga un nou viceprimar si sa desemneze primarul interimar, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu, numele vehiculat fiind cel al.

Cornel Pieptea, viceprimarul Capitalei: Sunt dispus sa eliberez postul

Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea a declarat sambata, pentru Agerpres, ca este dispus sa elibereze postul pe care il ocupa daca in PNL va exista o decizie de a sustine pe altcineva pentru preluarea.

Cornel Pieptea, reales viceprimar al Capitalei dupa ce demisionase din functie

Consilierul general PNL Cornel Pieptea a fost propus si reales in functia de viceprimar al Capitalei, potrivit Mediafax. Pieptea isi daduse demisia din functie inainte de desemnarea primarului interimar. Detalii.

Cornel Pieptea a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei; CGMB desemneaza primarul interimar

Cornel Pieptea a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei, CGMB urmand sa aleaga un nou viceprimar si sa desemneze primarul interimar, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu, numele vehiculat fiind cel al consilierului UNPR Stefanel Dan Marin.

Cornel Pieptea: Nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajati ai Primariei Capitalei nu este rezolvata

Cornel Pieptea a declarat marti ca nici la acest moment plata a peste 1. 500 de angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti PMB) nu este rezolvata. A fost o saptamana extrem de grea, au fost probleme.

Primele declaratii ale noului primar interimar al Capitalei

Noul primar interimar al Bucurestiului, Stefanel Dan-Marin, a declarat ca este constient de faptul ca a ajuns in aceasta functie si din cauza faptului ca acum foarte multi oameni se tem de aceasta o pozitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )