Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viceprimarul unei comune din Bihor, declarat incompatibil de catre ANI

Adevărul Adevărul,
Viceprimarul unei comune din Bihor, declarat incompatibil de catre ANI

In cazul a 14 alesi locali, Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate, ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati, incalcand, astfel, mai multe articole ale Legii nr. Pe lista figureaza si Sebastian Tocai, viceprimarul comunei Santandrei. continuă pe Adevărul

Primarul unei comune din Dambovita, arestat pentru delapidare

Primarul comunei Butimanu, Marin Dragnea, si alte trei angajate, au fost retinuti, luni, pentru abuz, delapidare si fals, informeaza Mediafax.

FOTO Regele Carol al II-lea a fost uimit de frumusetea unei tarancute din Bihor pentru care a emis o moneda de aur si i-a facut o statuie

Frumusetea unei tinere din Bihor a reusit sa-i suceasca mintile regelui Carol al doilea. Regele a dus tanara la Bucuresti, unde ar fi trait o poveste de dragoste cu ea, ba chiar a emis o moneda de aur care o reprezinta pe tanara.

Primarul Gheorghe Staiu, declarat incompatibil de ANI

Gheorghe Staiu, primarul comunei valcene Susani, a fost declarat incompatibil de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI) dupa ce a exercitat simultan doua functii.

U Cluj pierde in fata unei echipe din liga secunda a Rusiei

Echipa U Cluj a pierdut, luni, amicalul disputat in Turcia contra formatiei Sinik Iaroslav, echipa care activeaza in al doilea esalon al fotbalului din Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2034 seconds )