Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ciorbea s-a sesizat din oficiu! Avocatul Poporului, ingrijorat pentru soarta biciclistilor din Bucuresti

B1 B1,
Victor Ciorbea s-a sesizat din oficiu! Avocatul Poporului, ingrijorat pentru soarta biciclistilor din Bucuresti

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea s-a sesizat din oficiu in legatura cu numarul redus de piste pentru biciclete din Bucuresti, potrivit unui comuicat citat de Hot News. Sesizarea din oficiu vizeaza o. continuă pe B1

Avocatul Poporului se autosesizeaza pe tema lipsei pistelor de biciclete din Bucuresti

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a sesizat din oficiu in legatura cu numarul redus de piste pentru biciclete din Bucuresti, potrivit unui comunicat. Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 22 si art.

Victor Ciorbea e ingrijorat de soarta biciclistilor din Bucuresti. Sesizare din oficiu

Victor Ciorbea, ocupantul postului de Avocat al Poporului, s-a sesizat din oficiu in legatura cu numarul redus de piste pentru biciclete din Bucuresti, potrivit unui comunicat. Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 22 si art. 35 din Constitutia Romaniei privind dreptul la viata si la integritate fizica si psihica si dreptul la mediu sanatos.

Cazul elevului exilat pe holul scolii, in atentia Avocatului Poporului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a inceput o ancheta in cazul elevului Scolii Dionisie Romano din Buzau, pedepsit sa stea pe hol in timpul cursurilor. Sesizarea din oficiu si ancheta vizeaza posibila incalcare a articolelor din Constitutia Romaniei privind dreptul la invatatura si protectia copiilor si a tinerilor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )