Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Piturca a anuntat lotul Romaniei pentru amicalul cu Trinidad Tobago

Adevărul Adevărul,
Victor Piturca a anuntat lotul Romaniei pentru amicalul cu Trinidad Tobago

Selectionerul Romaniei a anuntat joi seara lotul pe care nationala noastra se va putea baza in amicalul cu Trinidad Tobago, partida care va avea loc pe 4 iunie, pe Arena Nationala din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Lotul Romaniei pentru amicalul cu TrinidadTobago - Fara jucatori de la Steaua

Victor Piturca a anuntat lotul cu care va aborda partida amicala cu TrinidadTobago - se va disputa pe 4 iunie, de la ora 20:45. Printre cei convocati nu se afla niciun jucator de la campioana Steaua.

VIDEO Lotul Romaniei pentru amicalul cu TrinidadTobago - Fara jucatori de la Steaua

Victor Piturca a anuntat lotul cu care va aborda partida amicala cu TrinidadTobago - se va disputa pe 4 iunie, de la ora 20:45. Printre cei convocati nu se afla niciun jucator de la campioana Steaua.

Piturca a anuntat lotul pentru amicalul cu Trinidad Tobago: Steaua nu are niciun jucator convocat

Selectionerul Victor Piturca a anuntat numele celor 20 de jucatori convocati pentru meciul amical pe care echipa Romaniei il va sustine pe 4 iunie, de la ora 20:45, pe Arena Nationala din Bucuresti,.

Victor Piturca a anuntat echipa pentru Trinidad Tobago. Nici un stelist!

Victor Piturca a anuntat joi seara numele jucatorilor convocati pentru meciul amical cu Trinidad Tobago 4 iunie, 20:45). El nu a chemat nici un jucator de la Steaua. Este interesant de aflat motivul, el va sustine vineri o conferinta de presa, in direct pe onlinesport. ro de la ora 13:00. Adrian Mutu a ramas de asemenea acasa.

AZI LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (13:00)

Victor Piturca sustine, vineri de la ora 13:00, o conferinta de presa cu ocazia reunirii lotului national al Romaniei in vederea meciului amical cu TrinidadTobago marti, ora 20:45). Urmariti in aceasta pagina LIVE TEXT conferinta de presa sustinuta de selectionerul Piturca. Piti va avea o noua tema pe masa, daca il va exclude pe Tamas din lot.

Vineri LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (13:00)

Victor Piturca sustine, vineri de la ora 13:00, o conferinta de presa cu ocazia reunirii lotului national al Romaniei in vederea meciului amical cu TrinidadTobago marti, ora 20:45). Urmariti in aceasta pagina LIVE TEXT conferinta de presa sustinuta de selectionerul Piturca.

Dumitru Dragomir: Victor Piturca este total nevinovat in dosarul Valiza, asa cum este si Gigi Becali

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca antrenorul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, trimis in judecata pentru favorizarea infractorului in dosarul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )