Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Pona: Felicitari Alinei Gorghiu. Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

B1 B1,
Victor Pona: Felicitari Alinei Gorghiu. Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Premierul Victor Ponta i-a transmis felicitari Alinei Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun. Felicitari. continuă pe B1

Ponta o felicita pe Alina Gorghiu pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a felicitat-o, joi, pe Alina Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara reprezinta un semn.

Victor Ponta o felicita pe Alina Gorghiu, pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Premierul Victor Ponta a felicitati-o pe Alina Gorhgiu pentru alegerea sa in fruntea PNL, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Crin Antonescu: Principala misiune a Alinei Gorghiu este apararea identitatii partidului

Fostul presedinte alPNL,Crin Antonescu, a delarat, joi seara, pentru B1 TV, ca principala misiune a Alinei Gorghiu va fi sa apere identitatea partidului. Nu cred ca misiunea Alinei Gorghiu va fi sa.

Crin Antonescu: Principala misiune a Alinei Gorghiu este apararea identitatii partidului (VIDEO)

Fostul presedinte alPNL,Crin Antonescu, a delarat, joi seara, pentru B1 TV, ca principala misiune a Alinei Gorghiu va fi sa apere identitatea partidului. Nu cred ca misiunea Alinei Gorghiu va fi sa.

Vasile Blaga, dupa alegerea Alinei Gorghiu in fruntea PNL: Sunt convins ca vom reusi sa atingem obiectivul privind fuziunea dintre PDL si PNL

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca saluta alegerea Alinei Gorghiu in fruntea PNL, informeaza Mediafax. Salut alegerea doamnei Alina Gorghiu. Sunt convins ca vom reusi sa atingem obiectivul major.

Elena Udrea: Alinei Gorghiu ii va fi greu sa se impuna in fata lui Vasile Blaga

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, ca ALinei Gorghiu ii va fi greu sa se impuna in fata unui ca Vasile Blaga, insa alegerea ei in functia de presedinte al PNL este un semnal bun pentru clasa.

Ce spune Elena Udrea despre alegerea Alinei Gorghiu in fruntea PNL

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, joi, ca alegerea Alinei Gorghiu in functia de presedinte PNL este un semnal bun pentru clasa politica, dar crede ca acesteia ii va fi dificil sa se impuna in fata unuia ca Vasile Blaga, relateaza Mediafax.

Cristian Tudor Popescu, despre alegerea Alinei Gorghiu la sefia PNL: O manevra politicianista dintre Klaus Iohannis si Vasile Blaga

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sustine ca alegerea Alinei Gorghiu in functia de presedinte al PNL reprezinta un efect al unei intelegeri dintre Klaus Iohannis si Vasile Blaga, astfel incat cel din urma.

Catalin Predoiu: Alegerea Alinei Gorghiu, un pas inainte pe drumul pe care am pornit impreuna prin lansarea procesului de fuziune

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat joi, pentru B1 TV, ca alegerea Alinei Gorghiu in functia de presedinte al PNL reprezinta un pas inainte pentru formatiuna politrica pe care o construiesc.

Klaus Iohannis si-a anuntat sustinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la presedintia PNL

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a anuntat, miercuri, in sedinta informala a liderilor liberali, sustinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la functia de presedinte al PNL, conform unor surse liberale,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )