Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta o felicita pe Alina Gorghiu, pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta o felicita pe Alina Gorghiu, pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Premierul Victor Ponta a felicitati-o pe Alina Gorhgiu pentru alegerea sa in fruntea PNL, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Victor Pona: Felicitari Alinei Gorghiu. Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Premierul Victor Ponta i-a transmis felicitari Alinei Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun. Felicitari.

Ponta o felicita pe Alina Gorghiu pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a felicitat-o, joi, pe Alina Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara reprezinta un semn.

Klaus Iohannis o felicita pe Alina Gorghiu pentru castigarea sefiei PNL: Votul BPN imi confirma dorinta partidului de a se reforma

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe succesoarea sa la sefia PNL, Alina Gorghiu, pentru castigarea cursei interne pentru conducerea partidului, apreciind ca votul dat de liberali in.

Klaus Iohannis: Am avut onoarea sa fiu presedintele PNL. O felicit public pe Alina Gorghiu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca o felicita public pe Alina Gorghiu pentru castigarea presedintiei PNL. Felul in care a actionat Biroul Politic si in care a votat imi confirma dorinta.

Alina Gorghiu: Adversarul politic al PNL ramane PSD. Ar fi nefiresc si neonorant sa mai lasam PSD-ul la guvernare

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi seara, in emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV, ca PNL-ul doreste inlaturarea de la putere a PSD-ului si ca PNL-ul se gandeste la preluarea puterii din.

Alina Gorghiu: Adversarul politic al PNL ramane PSD. Ar fi nefiresc si neonorant sa mai lasam PSD-ul la guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi seara, in emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV, ca PNL-ul doreste inlaturarea de la putere a PSD-ului si ca se gandeste la preluarea puterii din.

Klaus Iohanis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Teodor Atanasiu renunta la candidatura si-i cere si lui Orban sa renunte/ Ludovic Orban anunta ca va continua cursa pentru sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu pentru pozitia de presedinte al Partidului National Liberal, au declarat surse oficiale pentru B1TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei PNL. Postul de televiziune mai relateaza, citand surse din interiorul partidului, ca senatorul Teodor Atanasiu si-a retras candidatura pentru sefia formatiunii politice. In cursa ar ramane astfel Ludovic Orban, a carui candidatura a fost anuntata oficial, si Alina Gorghiu. UPDATE Teodor Atanasiu: I-am propus si lui Ludovic Orban sa ne retragem si sa lasam locul unui tanar. Alina Gorghiu a fost sufletul campaniei electorale. Orban nu vrea insa sa se retraga. Gorghiu va fi interimar pana la urmatorul Congres al PNL care va avea loc in 2017. UPDATE Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Nu ma retrag din cursa pentru sefia PNL. Orban spune ca nimeni nu i-a cerut sa se retraga din cursa.

Alina Gorghiu este noul presedinte al PNL, in locul lui Klaus Iohannis

Alina Gorghiu a fost aleasa in functia de presedinte al PNL, in sedinta Biroului Politic de joi, invingandu-l pe contracandidatul sau, Ludovic Orban. Gorghiu a obtinut 47 de voturi, in timp ce Orban a primit.

Ce provocari o asteapta pe Alina Gorghiu, presedintele-surpriza al PNL

Intrata in cursa in ultimul moment, Alina Gorghiu a castigat competitia cu Ludovic Orban pentru sefia vechiului PNL, devenind automat si copresedinte al PNL, alaturi de Vasile Blaga. Prima actiune a noii conduceri: pregatirea unui plan de daramare a Guvernului Ponta.

UPDATE. VIDEO. Alina Gorghiu este noul presedinte al PNL. Iohannis a parasit partidul. Reactiile liderilor politici

Alina Gorghiu a fost aleasa, joi, in functia de presedinte al vechiului PNL, copresedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, in cadrul sedintei Biroului Politic National al partidului, surclasandu-l pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )