Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: In 2013 trebuie sa avem in vedere cresterea redeventelor

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: In 2013 trebuie sa avem in vedere cresterea redeventelor

Premierul Victor Ponta a declarat la Realitatea TV ca anul viitor se are in vederea majorarea redeventelor si ca trebuie demarate discutiile cu cei implicati in acest proces: In afara de cota unica, pe care am stabilit-o cu colegii liberali si ramane 16% - nu avem in vedere alte cresteri de taxe si impozite, avem in vedere un singur lucru important: cresterea redeventelor, pentru ca in 2014 expira si acel contract pe care il aveam cu OMV si, practic, in 2013 trebuie sa discutam cu toti cei care exploateaza resurse naturale despe redevente, si putem sa discutam despre o mai buna incasare la bugetul de stat. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Nu avem in vedere o crestere de taxe si impozite din 2013. N-am stiu nimic despre proiectul MFP

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca proiectul privind cresterea taxelor si impozitelor aparut an cursul zilei pe site-ul Ministerului de Finante nu este valabil si ca Executivul nu are in vedere pentru.

Victor Ponta: Nu avem in vedere o crestere de taxe si impozite din 2013. N-am stiu nimic despre acest proiect, la Ministerul de Finante e ca in Caragiale

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca proiectul privind cresterea taxelor si impozitelor aparut an cursul zilei pe site-ul Ministerului de Finante nu este valabil si ca Executivul nu are in vedere pentru.

Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP/ La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului

La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului, de Caragiale, a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV. Prim ministrul a facut aceasta declaratie in urma informatiei conform careia in 2013 va fi o majorare a taxelor si impozitelor: O data la 3 ani, autoritatile locale au voie sa actualizeze taxele locale cu inflatia. Daca vreo primarie are nevoie de bani poate majora taxele locale in functie de inflatie. In afara de cota unica, pe care am stabilit-o cu colegii liberali si ramane 16% - nu avem in vedere alte cresteri de taxe si impozite.

Privatizarea Oltchim A ESUAT. Ponta: Circul trebuie sa inceteze. Diaconescu a avut doar interese politice si de imagine

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Palatul Victoria, ca Guvernul a luat act de anularea licitatiei pentru vanzarea actiunilor detinute de stat la Oltchim si de faptul ca procesul de privatizare a.

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Cristian Preda ii multumeste lui Victor Ponta. Afla de ce.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii multumeste premierului Victor Ponta pentru ca a ales sa lanseze candidatii USL la alegerile parlamentare in prima zi a congresului PPE, care, fata de congresul socialistilor europeni, va fi tinut in Romania. Mai exact, Preda ii multumeste lui Victor Ponta pentru ca, astfel, oamenii isi vor aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania in vreme ce liderii europeni din PPE nuMultumesc, Victor Ponta! Dupa ce a pierdut organizarea congresului .

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )