Libnet.ro
UNICEF

11:45

Victor Ponta a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie

Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre Iurie Darie: A plecat dintre noi un om deosebit, un actor desavarsit

Premierul Victor Ponta a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi suferinte, transmite.

Victor Ponta, despre Iurie Darie: A plecat dintre noi un om deosebit.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat, sambata, prin intermediul biroului de presa al Guvernului, un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie, decedat vineri noapte in urma unei lungi suferinte, potrivit Mediafax. Astazi este doliu in lumea teatrului, a filmului si a culturii romanesti. Este o zi trista, care ne demonstreaza din nou cat de important este sa le aratam in fiecare zi marilor nostri actori respectul si pretuirea noastra. A plecat dintre noi un om deosebit, un .

Iurie Darie a murit

Update: Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie a fost depus sambata la Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucuresti

Update 18:30 - Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie - decedat vineri seara, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta - a fost depus, sambata, in jurul orei 16. 00, la Sala Studio a.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie din Capitala

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica, a declarat actrita Anca Pandrea,.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie. inmormantarea va avea loc duminica

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica. Anca Pandrea, cea care i-a stat alaturi.

Victor Ponta: Vrem sa fim mult mai business-friendly si cred ca investitorii au receptionat acest mesaj

Premierul Victor Ponta spune ca Guvernul vrea sa aiba o atitudine mai business-friendly cu mediul de afaceri, ce include acordarea ajutoarelor de stat pentru investitii ce creeaza locuri de munca si venituri.

LIVE TEXT Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premi

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

Victor Ponta la Antena 3: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, dar nu mai are nevoie sa imprumute bani de la Fond. / Cred ca USL va castiga alegerile cu majoritate absoluta si va forma Guvernul. / Eu sunt candidatul USL la functia de premier, nimeni

USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie cu majoritate absoluta si va forma noul Guvern, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, premierul Victor Ponta. Ponta a adaugat ca el este candidatul USL la functia de prim-ministru, iar in conditiile unei majoritati absolute, seful statului nu poate refuza numirea sa ca premier: Nimeni nu va sprijini o criza politica. ) Ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu si nu le pot spune la televizor. Ponta a comentat si zvonurile privind o eventuala rupere a USL, subliniind ca Uniunea nu se va rupe in niciun caz si cu atat mai putin inainte de alegeri: Discutia asta ca se rupe USL-ul, ca Ponta se cearta cu Antonescu, cu Dragnea. e identica cu discutiile din cazemata din Berlin, cand Hitler si ai lui spuneau ca se cearta aliatii si scapa Germania. Victor Ponta a mai afirmat ca Cea mai mare provocare a sfarsitului de an este deblocarea POSDRU.

Victor Ponta si-a lansat candidatura la parlamentare in Colegiul 6 din Tg. Jiu

Liderul USLVictor Ponta si-a lansat, vineri seara, candidatura pentru un mandat de deputat in Colegiul nr. 6 la Targu Jiu, informeaza Mediafax. Lansarea candidaturii lui Victor Ponta a avut loc pe insulita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )