Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea dupa esecul negocierilor cu UDMR: Si-a tras glontul de argint fix in propriul picior

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea dupa esecul negocierilor cu UDMR: Si-a tras glontul de argint fix in propriul picior

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a facut din nou un apel la dialog, dupa ce, sustine el, Liviu Dragnea s-a hotarat sa foloseasca voturile UDMR ca si glont de argint, dar. continuă pe Antena3

Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea, intr-un interviu pentru presa americana

Intr-un interviu pentru agentia Associated Press, Victor Ponta le-a cerut parlamentarilor sa nu voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, informeaza Agerpres. in interviu,.

Victor Ponta, mesaj dur catre Gabriela Firea: ii recomand sa-si faca datoria fata de cetateni

Victor Ponta i-a facut niste recomandari dure Gabrielei Firea, si anume sa lase propaganda politica si sa-si indeplineasca atributiile functiei pe care o detine. Anuntul sau a fost facut in co.

Victor Ponta, mesaj dur catre Gabriela Firea: ii recomand sa-si faca datoria fata de cetateni si sa lase propaganda politica

Victor Ponta i-a facut niste recomandari dure Gabrielei Firea, si anume sa lase propaganda politica si sa-si indeplineasca atributiile functiei pe care o detine. Anuntul sau a fost facut in co.

Liviu Dragnea, dupa negocierile de luni cu UDMR: Nu vindem Transilvania

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa negocierile cu UDMR, ca PSD nu are intentia sa vanda Transilvania.

Liviu Dragnea, dupa discutiile cu UDMR: Nu vindem Transilvania

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, la finalul sedintei cu liderii UDMR, ca a purtat o discutie cu parlamentarii minoritatii maghiare despre situatia politica actuala, argumentand ca nu a luat.

Basescu, atac dur catre Dragnea si Tariceanu: Mai ticalosilor din PSD si ALDE, credeti ca in viata voastra veti mai putea merge la Tebea? Dar in Ardeal?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a acuzat, marti, intr-un mesaj pe Facebook, pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu de faptul ca vand si istoria tarii pentru voturile UDMR la motiunea de cenzura. Mai mult, liderul PMP acuza si faptul ca in ziua de 15 martie 1848 au murit un numar mare de romani de armatele contilor maghiari, iar PSD si ALDE face zi de sarbatoare din asta.

Basescu, atac dur catre Dragnea si Tariceanu: Credeti ca in viata voastra veti mai putea merge la Tebea? Dar in Ardeal?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a acuzat, marti, intr-un mesaj pe Facebook, pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu de faptul ca vand si istoria tarii pentru voturile UDMR la motiunea de cenzura.

Victor Ponta, despre negocierile cu Liviu Dragnea: Mie si lui Grindeanu ni s-au propus functii de ministri

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei declaratia facuta de secretarul general al Guvernului, Victor Ponta. Acesta a anuntat ca la guvern a fost trimisa o delegatie de catre Liciu Dragnea.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu: Dragnea s-a hotarat sa foloseasca aseara voturile UDMR ca pe un glont de argint, dar si-a tras in picior

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a reactionat, marti, dupa ce UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, precizand ca Liviu Dragnea a vrut sa foloseasca voturile UDMR ca pe un glont de argint, dar si- tras in picior.

Sorin Grindeanu, lovitura dura pentru Liviu Dragnea: Am demis toti secretarii de stat din Ministerul Dezvoltarii. Ministrul Shhaideh voia sa foloseasca PNDL 2 in scopuri politice (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a tinut duminica o conferinta de presa la Palatul Victoria in care a lansat un atac dur extrem de dur la adresa ministrului Dezvoltarii Sevil Shhaideh, pe care a acuzat-o ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )