Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta anunta scutire de impozit pentru profitul reinvestit, de la 1 iulie 2014

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta anunta scutire de impozit pentru profitul reinvestit, de la 1 iulie 2014

Guvernul va prezenta, pana la vizita urmatoarei misiuni a Fondului Monetar International, in aprilie, masurile si metodologia de implementare, de la 1 iulie, a scutirii de impozit a profitului reinvestit, a anuntat luni premierul Victor Ponta, care a fost insa vag in ceea ce priveste reducerea CAS-ului, anuntata de guvern pentru a doua jumatate a acestui an. continuă pe Hotnews

Victor Ponta anunta o schema de ajutor pentru firmele private care creeaza minim 20 de locuri de munca prin care statul suporta jumatate din valoarea cheltuielilor salariale

Guvernul va suporta jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale in cazul firmelor care creeaza minim 20 de locuri de munca, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Guvernul a convenit cu FMI sa introduca din iulie scutirea de impozit pe profitul reinvestit

Guvernul a convenit cu Fondul Monetar International FMI) sa introduca din luna iulie scutirea de impozit pe profitul reinvestit, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta se intalneste astazi pentru a doua oara cu delegatia FMI

Victor Ponta se intalneste astazi pentru a doua oara cu delegatia FMI, care ar trebui sa-si incheie, saptamana aceasta, misiunea de evaluare in Romania. Premierul a anuntat ca Guvernul e hotarat sa.

Scutirea pentru profitul reinvestit in Romania. Exemplul Estoniei

Cu toate ca atentia opiniei publice s-a concentrat in ultima perioada asupra modificarilor legislative de natura a ingreuna sarcina fiscala a contribuabilului, exista si amendamente care, implementate corect, sunt in avantajul acestuia. Asemenea amendamente, rezultate in urma dialogului cu reprezentantii sectorului privat, reflecta o deschidere destul de mare din partea legislativului de a introduce facilitati fiscale cu efecte pozitive atat la nivelul mediului de afaceri, cat si al incasarilor bugetare. Printre acestea se numara prevederile care favorizeaza infiintarea de companii de tip holding, precum si introducerea posibilitatii de reportare 7 ani) a dreptului de deducere, din impozitul pe profit, pentru sumele aferente sponsorizarilor, in cazul contribuabililor care inregistreaza pierdere fiscala in anul efectuarii sponsorizarii.

VIDEO Victor Ponta: Am decis ca luni in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege prin care STS sa treaca in coordonarea MAI

Am decis ca maine in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege al USL - n. red. )prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale sa treaca in coordonarea Ministerului de Interne, a Departamentului pentru Situatii de urgenta, pentru a avea o buna coordonare, in asa fel incat sa avem o structura mai putin birocratica si o raspundere foarte clara, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful Executivului l-a acuzat din nou pe Traian Basescu de faptul ca l-ar proteja pe directorul STS, Marcel Opris:Din considerente strict politice si personale probabil Traian Basescu refuza asumarea raspunderii de catre directorul STS pentru accidentul din Apuseni, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta: Legea amnistiei nu se reia in aceasta sesiune parlamentara; nu mai exista o sustinere in USL

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca proiectul de lege privind amnistia nu va fi repus in dezbatere in aceasta sesiune parlamentara pentru ca majoritatea USL nu mai sustine initiativa legislativa.

Victor Ponta: Autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru inundatii. Starea de alerta emisa pentru 7 judete s-a incheiat

Premierul Victor Ponta a avertizat luni ca autoritatile trebuie sa fie pregatite de inundatii pentru ca inevitabil trebuie sa ne asteptam la acest lucru dupa ce mai multe judete au fost sub Cod portocaliu, Cod galben si chiar Cod rosu de ninsori. De asemenea, acesta a anuntat ca starea de alerta emisa pentru sapte judete din sud-estul tarii se incheie.

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Marea miza politica a lui Victor Ponta dupa accidentul aviatic din Apuseni: Subordonarea STS

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica seara ca USL va initia, chiar luni, un proiect legislativ de urgenta prin care sa treaca Serviciul de Telecomunicatii Speciale din subordinea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in subordinea Ministerului de Interne. Miza este una politica, STS devenind primul serviciu secret cu o schimbare majora de subordonare. STS a devenit o marota pentru multi dintre politicieni, care cred ca eventualul control asupra acestui serviciu ar insemna automat si controlul partial asupra procesului electoral, respectiv transmiterea datelor din sectiile de votare.

Victor Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o emisiune tv, ca, daca ar fi ministrul Justitiei, ar propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali . Ponta a precizat ca ministerul chiar a primit o astfel de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )