Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali

B1 B1,
Victor Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o emisiune tv, ca, daca ar fi ministrul Justitiei, ar propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali . Ponta a precizat ca ministerul chiar a primit o astfel de. continuă pe B1

Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei, as propune gratierea lui Becali.

Premierul Victor Ponta a aratat, la Antena 3, ca, daca el ar fi in locul ministrului Justitiei, i-ar propune presedintelui eliberarea lui Gigi Becali. Exista o cerere facuta la Ministerul Justitiei, ministrul Justitiei m-a informat si urmeaza sa ia o decizie. Eu cred ca. nu, nu pot sa spun. Daca as fi ministrul Justitiei, as propune presedintelui acest lucru, dar nu sunt, este o decizie care apartine ministrului Justitiei, a raspuns Ponta, fiind intrebat daca este de acord cu gratierea lui .

Premierul Victor Ponta, la Antena 3, despre schimbarea directorului STS: Este doar un episod din eliberarea Romaniei. Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui Basescu gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a confirmat luni seara, la Antena 3, ca exista o cerere de gratiere a lui Gigi Becali, depusa la Ministerul Justitiei, si ca, daca ar fi ministru al justitie, ar inainta propunerea presedintelui Traian Basescu. Seful executivului a infirmat, in aceasta emisiune, eventualitatea unei remanieri guvernamentale, dupa mai multe zvonuri venite din zona liberalilor, in care se vorbea despre schimbarea ministrului Muncii, Mariana Campeanu, si chiar a ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu. Emisiunea s-a incheiat.

Victor Ponta, la Ministerul Justitiei, unde Cazanciuc centralizeaza propunerile de modificare a Codului de procedura penala

Premierul Victor Ponta a ajuns la Ministerul Justitiei, unde ministrul Robert Cazanciuc centralizeaza propunerile de modificare a Codului de procedura penala. intrebat de jurnalisti daca.

Ministrul Justitiei propune modificarea articolului 140 privind interceptarile.

Modificarea articolului 140 din Codul de Procedura Penala, privind interceptarile, ceruta de CSM, ICCJ si presedintele Traian Basescu, a fost propusa de Ministerul Justitiei, intr-un proiect de ordonanta de urgenta publicat pe site, conform B1. ro. Citeste si: Noile Coduri au intrat in vigoare. Consecinte: dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro, inchise si sute de detinuti, eliberati Solutia gasita de Ministerul Justitiei - si sugerata de magistrati - este introducerea unui articol .

Ponta: Daca as fi ministru de Justitie, i-as propune presedintelui gratierea lui Becali

Premierul Victor Ponta a vorbit luni, la Antena 3, despre trecerea STS in subordinea Ministerului de Interne, despre actiunile de deszapezire, modificarile la Codul penal si codul de Procedura Penala, despre o eventuala remaniere si despre cererea de gratiere a lui George Becali.

Ministrul Justitiei a primit o cerere de gratiere a lui Gigi Becali. Ponta: Gratierile trebuie gandite in beneficiul societatii

Ministrul Justitiei a primit o cerere de gratiere a lui Gigi Becali pe care o analizeaza daca o va trimite presedintelui cu aviz pozitiv sau negativ, a anuntat premierul Ponta, luni, la Subiectiv cu Razvan.

Victor Ponta: PSD nu mai sustine proiectul privind amnistierea si gratierea

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca PSD nu mai sustine proiectul de lege privind amnistierea si gratierea, relateaza Mediafax. intrebat daca proiectul privind amnistierea mai este sustinut in prezent de.

Victor Ponta: Declaratia lui Bunea Stancu, inacceptabila. Ar trebui sa isi ceara scuze

Premierul Victor Ponta afirma ca declaratia presedintelui Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu, referitoare la o jurnalista este inacceptabila si considera ca acesta trebuie sa-si ceara scuze. Consider declaratia domnului Bunea Stancu ca fiind total gresita, inacceptabila si trebuie sa-si ceara scuze, a spus Ponta, duminica, intr-o conferinta de presa, intrebat daca ii reproseaza ceva presedintelui CJ Braila.

Victor Ponta: Codurile sunt bune, se vor face mici ajustari si vom lua o decizie miercuri

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la finalul unei discutii cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ca cele doua coduri, penal si de procedura penala, sunt coduri bune, europene si ca unii.

Crin Antonescu si Victor Ponta, reuniune de urgenta: La intalnire a fost chemat si ministrul Transporturilor

CopresedintiiUSLCrinAntonescu si Victor Ponta s-au reunit de urgenta, duminica seara, la sediul USL. Premierul Victor Ponta a plecat spre sediulUSL dupa terminarea sedintei CSAT. La.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )