Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scutirea pentru profitul reinvestit in Romania. Exemplul Estoniei

Hotnews Hotnews,
 Scutirea pentru profitul reinvestit in Romania. Exemplul Estoniei

Cu toate ca atentia opiniei publice s-a concentrat in ultima perioada asupra modificarilor legislative de natura a ingreuna sarcina fiscala a contribuabilului, exista si amendamente care, implementate corect, sunt in avantajul acestuia. Asemenea amendamente, rezultate in urma dialogului cu reprezentantii sectorului privat, reflecta o deschidere destul de mare din partea legislativului de a introduce facilitati fiscale cu efecte pozitive atat la nivelul mediului de afaceri, cat si al incasarilor bugetare. Printre acestea se numara prevederile care favorizeaza infiintarea de companii de tip holding, precum si introducerea posibilitatii de reportare 7 ani) a dreptului de deducere, din impozitul pe profit, pentru sumele aferente sponsorizarilor, in cazul contribuabililor care inregistreaza pierdere fiscala in anul efectuarii sponsorizarii. continuă pe Hotnews

Victor Ponta anunta scutire de impozit pentru profitul reinvestit, de la 1 iulie 2014

Guvernul va prezenta, pana la vizita urmatoarei misiuni a Fondului Monetar International, in aprilie, masurile si metodologia de implementare, de la 1 iulie, a scutirii de impozit a profitului reinvestit, a anuntat luni premierul Victor Ponta, care a fost insa vag in ceea ce priveste reducerea CAS-ului, anuntata de guvern pentru a doua jumatate a acestui an.

Guvernul a convenit cu FMI sa introduca din iulie scutirea de impozit pe profitul reinvestit

Guvernul a convenit cu Fondul Monetar International FMI) sa introduca din luna iulie scutirea de impozit pe profitul reinvestit, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )