Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, citat de AFP: Rusia este principala amenintare la nivel regional

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta, citat de AFP: Rusia este principala amenintare la nivel regional

Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punct de vedere energetic decat militar, in principal din cauza dependentei tarilor de importurile de gaz rusesc, afirma premierul Victor Ponta, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punctul de vedere al energiei decat pe plan militar

Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punct de vedere energetic decat militar, in principal din cauza dependentei tarilor de importurile de gaz rusesc, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Agentia France Presse.

Ponta, citat de AFP: Romania sa ceara acces la intregul raport al Senatului SUA privind CIA

Guvernul roman va furniza toate informatiile de care dispune referitor la presupusa existenta a unui centru de detentie al CIA in tara, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta, care considera ca Romania ar trebui sa ceara acces la intregul raport al Senatului SUA pe aceasta tema, relateaza AFP.

Victor Ponta: Rusia, principala amenintare pentru stabilitatea regiunii

Din cauza dependentei unor tari de importuri de gaz rusesc, Rusia reprezinta principala amenintare pentru stabilitatea regiunii, a declarat a declarat miercuri premierul roman Victor Ponta, relateaza France.

Victor Ponta: Avem o economie sanatoasa. Romania este pregatita pentru a rezista in caz de tulburari

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista in caz de.

Cristian Tudor Popescu, despre renuntarea lui Victor Ponta la doctorat: Nu mai valoreaza doi bani, pur si simplu s-a schimonosit ca om

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia premierului Victor Ponta de a renunta la titlul de doctor, apreciind ca este al doilea gest uman al sefului PSD. Eu vreau sa cred ca domnul Ponta.

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept: Este un gest pe care trebuia sa il fac mai demult

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept, obtinut in anul 2003. Premierul a anuntat pe Facebook ca a trimis marti o scrisoare catre rectoratul Universitatii Bucuresti, in care notifica renuntarea.

Victor Ponta: TVA redus la produse alimentare cel tarziu din 2016, dar este nevoie de cresterea subventiilor

Premierul Victor Ponta a transmis, luni, in cadrul sedintei de acordare a votului pentru noul guvern, ca TVA va putea fi redusa la alte produse alimentare decat cele de panificatie cel tarziu din ianuarie 2016,.

Victor Ponta: Este nevoie de o reforma a serviciilor consulare

Premierul Victor Ponta a transmis parlamentarilor ca asteapta din partea lor sa decida atat sistemul de vot pentru romanii din strainatate, cat si procedurile dintre momentele electorale. Primul ministru a.

Evazionism histrionic: Metanoia lui Victor Ponta?

Scrisoarea mitomanului galactic catre rectorul Universitatii din Bucuresti, profesorul Mircea Dumitru, este un truc lipsit de onestitate, o manevra demagogica utilizata de Victor Ponta pentru a eluda si a camufla marea sa frauda. In mesajul sau, premierul nu mentioneaza nici macar o singura data cuvantul-cheie, anume plagiat. Acesta este motivul pentru care i s-a cerut in repetate randuri demisia de catre oameni diferiti ca optiuni ideologice si politice. Am citit cu atentie articolul bunului meu prieten Radu F. Alexandru si, pour une fois, mi-e teama ca nu vedem lucrurile la fel.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )