Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Basescu nu trebuie luat in serios cand vorbeste despre marirea pensiilor

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Basescu nu trebuie luat in serios cand vorbeste despre marirea pensiilor

Victor Ponta a declarat, vineri seara, la un post tv ca, in Romania nu exista niciun pensionar care sa-l creada pe Traian Basescu atunci cand vorbeste despre marirea pensiilor, tinand cont de faptul ca, in urma cu doi ani, tot el cerea taierea pensiilor. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Basescu a vorbit de milioane de voturi fraudate, ministrul Justitiei m-a informat ca sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trei persoane trimise in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratiile din ultimele zile ale presedintelui Traian Basescu sunt iesiri electorale si dezinformari. Presedintele a vorbit din nou despre milioane de voturi fraudate. Am cerut ministrului Justitiei si astazi m-a informat, sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trimise in judecata pana in acest moment au fost trei persoane, a spus Ponta. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Basescu e obligat fie sa obtina ce e corect pentru tara, fie sa-si utilizeze dreptul de veto

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca problema bugetului european, care se va discuta la Consiliul European, va viza interese fundamentale ale Romaniei, iar presedintele are obligatia fie sa obtina.

Victor Ponta: Daca USL nu obtine majoritatea absoluta la alegeri, in mod sigur nu voi mai ramane prim-ministru/ Coabitare inseamna ceea ce s-a intamplat in lunile septembrie-octombrie, atunci cand Basescu si-a vazut de agenda sa de presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratiile din ultimele zile ale presedintelui Traian Basescu sunt simple iesiri electorale, din dorinta de a ajuta ARD, ai carei lideri, Blaga si Ungureanu, sunt jalnici. Despre afirmatiile sefului statului potrivit carora va desemna dupa alegeri un premier care sa serveasca interesul national, Ponta a spus ca vede in acestea o portita lasata de presedinte pentru desemnarea unui prim-ministru impus prin votul oamenilor de pe 9 decembrie. Ponta a mentionat totodata ca, in masura in care USL nu obtine majoritatea absoluta, in mod sigur nu voi mai ramane prim-ministru.

Ponta: Basescu iarasi ma confunda cu Boc si Ungureanu, de Guvern eu ma ocup

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Traian Basescu il confunda din nou cu fostii premieri Emil Boc sau Mihai Razvan Ungureanu, afirmand ca seful statului nu trebuie sa se ocupe de guvernare, intrucat atunci cand a facut asta inima Romaniei a fost oprita, si cea economica si cea sociala, relateaza Mediafax.

Ponta: Basescu iarasi ma confunda cu Boc. De Guvern eu ma ocup, el a distrus inima Romaniei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Traian Basescu il confunda din nou cu fostii premieri Emil Boc sau Mihai Razvan Ungureanu, afirmand ca seful statului nu trebuie sa se ocupe de guvernare, intrucat atunci cand a facut asta inima Romaniei a fost oprita, si cea economica si cea sociala, potrivit Mediafax. Premierul a fost intrebat, la Targu Mures, in legatura cu faptul ca seful statului a calificat ca neinspirata decizia Guvernului de a permite institutiilor publice achizitionarea .

Traian Basescu va participa la Consiliul European. Victor Ponta: Am luat act de decizia sa, nu exista disensiuni

Premierul Victor Ponta a prezentat joi, concluziile discutiei de la Cotroceni cu Traian Basescu, anuntand totodata ca s-a luat decizia ca presedintele sa participe la Consiliul European de saptamana.

UPDATE Intalnirea dintre Victor Ponta si Traian Basescu a luat sfarsit

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Unul dintre subiectele care ar fi urmat sa fie abordate este legat de reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare. UPDATE 17:42) Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 17:30 la Palatul Victoria, informeaza Guvernul Romaniei. UPDATE 16:39) Romania TV informeaza ca intalnirea a luat sfarsit.

Ponta: Basescu ma confunda cu Boc. Eu ma ocup de Guvern, el a distrus inima Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Traian Basescu il confunda din nou cu fostii premieri Emil Boc sau Mihai Razvan Ungureanu, afirmand ca seful statului nu trebuie sa se ocupe de guvernare,.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )