Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, dupa ce a trimis adrese in calitate de presedinte executiv al PSD Constanta, desi fusese suspendat din aprilie din aceasta functie. continuă pe Hotnews

Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, a fost suspendat si din cadrul Partidului Social Democrat printr-un ordin semnat de seful partidului, Victor Ponta.

Botnita aurita. Ultimul cadou al lui Victor Ponta pentru Voiculescu, Ghita si mogulasii locali. Din banii dumneavoastra

Nu-i asa ca demult asteptati momentul in care impozitele pe care le platiti vor fi folosite de Guvern ca sa finanteze televiziunile lui Voiculescu, Ghita si alti moguli si mogulasi locali? Asa ma gindeam si eu. Asa s-a gindit si premierul Victor Ponta, care a dat o ordonanta de urgenta prin care televiziunile vor primi in anul pre-electoral si in cel electoral 15 milioane de euro direct de la buget. Adica din taxele dvs. Da, sint eligibile si acele televiziuni care de cativa ani au infectat spatiul public, au dus campanii de presa impotriva institutiilor statului, impotriva valorilor occidentale, au pierdut zeci de procese pentru defaimare si calomnie. Aceleasi televiziuni care distorsioneaza puternic piata prin acces la finantari oculte au nevoie acum de ajutorul guvernului pentru a supravietui.

Victor Ponta, despre mesajul Ambasadei SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, a declarat, marti, la iesirea din plenul Camerei Deputatilor, unde s-a votat cererea privind inceperea urmaririi penale in cazul sau, ca este total de acord cu mesajul transmis de.

Nicusor Constantinescu a fost suspendat din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, dupa ce a trimis adrese in calitate de presedinte executiv al PSD Constanta, desi.

Nicusor Constantinescu a fost suspendat din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, informeaza Mediafax. Suspendarea lui.

Nicusor Constantinescu a fost suspendat din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta.

Nicusor Constantinescu, suspendat din PSD. Noua conducere a filialei: Nu mai are nicio calitate

In ziua in care Guvernul PSD Victor Ponta se confrunta cu o motiune de cenzura, Nicusor Constantinescu, fost lider PSD Constanta, a convocat o conferinta de presa pentru a da lamuriri despre situatia sa. Judecat pentru multiple infractiuni de coruptie, Constantinescu a fost suspendat din functia pe care o detinea si, mai nou, si din partid.

Baronul Nicusor Constantinescu ar fi fost suspendat din PSD

Baronul Nicusor Constantinescu ar fi fost suspendat, vineri din Partidul Social Democrat. Conform unor surse citate de Evenimentul Zilei, suspendarea, semnata chiar de catre Victor Ponta, este valabila pana in.

Nicusor Constantinescu: Mi s-a propus sa trec la UNPR

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a spus, vineri, ca atat el, cat si fostul primar al Constantei Radu Mazare au fost curtati de liderul Uniunii Nationale.

Nicusor Constantinescu: Nu exista o hotarare de suspendare a mea din functia de prim-vicepresedinte. Voi candida la presedintia organizatiei PSD Constanta din acest an

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat ca nu a fost informat ca ar fi fost suspendat din calitatea de membru PSD sau din cea de presedinte executiv al organizatiei Constanta,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )