Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta ii cere din nou demisia lui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta ii cere din nou demisia lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine ideea ca presedintele Basescu trebuie sa demisioneze pentru a arata lumii ca nu influenteaza in niciun fel ancheta inceputa pe numele fratelui sau, Mircea Basescu. continuă pe Adevărul

Ponta ii va cere, din nou, lui Basescu, mandat sa participe la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va solicita, din nou, presedintelui Traian Basescu mandatul de a participa la reuniunea Consiliului European CE), programata pentru saptamana viitoare.

DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie vor din nou sa-l aresteze pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat la tratament in SUA. Nicusor Constantinescu se afla in.

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

Victor Ponta si-a nuantat pozitia si nu mai cere demisia lui Traian Basescu: Pana la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie

Premierul Victor Ponta si-a exprimat vineri o pozitie mult mai nuantata decat cea de joi cu privire la implicarea presedintelui Traian Basescu in scandalul de coruptie in care fratele sau, Mircea Basescu, a fost retinut de DNA. Daca joi premierul cerea demisia presedintelui, vineri Ponta nu a mai pronuntat cuvintul demisie intr-o discutie de 5 minute cu reporterii. Intrebat daca isi mentine declaratia de joi, Ponta a spus initial Bineinteles, am facut aceasta declaratie ieri dimineata, dar imediat a adaugat ca nu cred ca mai e nevoie de declaratii ale mele, si a incheiat spunind ca pina la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie.

Ponta vrea in continuare demisia lui Basescu

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, ca isi mentine ideea ca presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze pentru functionarea justitiei. El a refuzat in acelasi timp sa spuna cand a fost intrebat daca justitia este lasata sa lucreze, avand in vedere ca Parlamentul a blocat mai multe anchete si a respins cereri de arestare preventiva .

Victor Ponta, dupa declaratia presedintelui Basescu: Daca discursul nu este insotit de demisie, este o ipocrizie

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi seara, ca discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala,.

Ponta cere CCR sa-i trimita rapid lui Basescu decizia legata de Legea insolventei

Premierul Victor Ponta a transmis, marti, o scrisoare presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, in care cere ca CCR sa transmita cat mai repede presedintelui decizia privind Legea insolventei, astfel incat Traian Basescu sa promulge legea.

Traian Basescu si Victor Ponta fata in fata cu justitia. Cum a reactionat fiecare in cateva momente-cheie

Cei mai importanti politicieni din Romania, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, au avut diferite reactii fata de justitie, in contextul anchetarii sau condamnarii unor apropiati, parteneri politici, colegi de partid. Adversari politici, cei doi au ajuns la o intelegere unul cu celalalt intr-o imprejurare importanta pentru mersul justitiei in Romania: numirea sefilor parchetelor.

Victor Ponta: Nu am vazut nicio implicare a presedintelui in cazul fratelui sau (VIDEO)

Premierul Victor Ponta spune ca Traian Basescu nu e implicat in cazul fratelui sau, Mircea, care l-a reclamat pe Bercea Mondialul pentru santaj. Desi sustine ca nu exista vreun motiv pentru care presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )