Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta ii va cere, din nou, lui Basescu, mandat sa participe la reuniunea CE

România Liberă România Liberă,
Ponta ii va cere, din nou, lui Basescu, mandat sa participe la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va solicita, din nou, presedintelui Traian Basescu mandatul de a participa la reuniunea Consiliului European CE), programata pentru saptamana viitoare. continuă pe România Liberă

DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie vor din nou sa-l aresteze pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat la tratament in SUA. Nicusor Constantinescu se afla in.

Victor Ponta ii cere din nou demisia lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine ideea ca presedintele Basescu trebuie sa demisioneze pentru a arata lumii ca nu influenteaza in niciun fel ancheta inceputa pe numele fratelui sau, Mircea Basescu.

DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. Acesta nu s-a intors in tara cand i-au cerut procurorii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer din nou arestarea presedintelui Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constatinescu pentru ca acesta nu s-a intors in tara la data ce fusese stabilita de anchetatori dupa ce s-a decis cercetarea lui sub control judiciar. in replica, presedintele CJ Constanta sustine ca se afla inca in SUA unde se trateaza de cancer de prostata.

Transportatorii pot cere din iulie restituirea unei parti din acciza, dupa ce se inscriu la ARR

Transporatorii rutieri pot cere din iulie restituirea a 4 eurocenti din acciza suplimentara la carburanti, dupa ce s-au inscris in prealabil la Autoritatea Rutiera Romana ARR). ARR este administratorul aceste.

NATO: Rusia a mobilizat din nou efective militare la frontiera cu Ucraina

Rusia a suplimentat din nou efectivele militare la frontiera cu Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica intr-un comunicat. Organizatia anunta ca NATO a trimis mii de militari suplimentari la frontiera cu Ucraina.

NATO: Rusia a trimis din nou efective militare la frontiera cu Ucraina

Rusia a suplimentat din nou efectivele militare la frontiera cu Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica, intr-un comunicat citat de Washington Post. Potrivit Aliantei Nord-Atlantice, NATO a trimis mii de militari.

Victor Ponta si-a nuantat pozitia si nu mai cere demisia lui Traian Basescu: Pana la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie

Premierul Victor Ponta si-a exprimat vineri o pozitie mult mai nuantata decat cea de joi cu privire la implicarea presedintelui Traian Basescu in scandalul de coruptie in care fratele sau, Mircea Basescu, a fost retinut de DNA. Daca joi premierul cerea demisia presedintelui, vineri Ponta nu a mai pronuntat cuvintul demisie intr-o discutie de 5 minute cu reporterii. Intrebat daca isi mentine declaratia de joi, Ponta a spus initial Bineinteles, am facut aceasta declaratie ieri dimineata, dar imediat a adaugat ca nu cred ca mai e nevoie de declaratii ale mele, si a incheiat spunind ca pina la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie.

UPDATE: Ponta cere demisia lui Basescu. Fratele presedintelui, acuzat ca a primit bani pentru a interveni in dosarul lui Bercea Mondial. Mircea Basescu respinge acuzatiile

Mircea Basescu a negat, joi dimineata, acuzatiile de trafic de influenta in favoarea lui Bercea Mondial si a afirmat ca suma de bani primita de la familia Anghel reprezinta in realitate o returnare partiala a unui imprumut. El a mai spus ca presedintele Basescu nu are niciolegatura cu acest subiect.

Ponta cere CCR sa-i trimita rapid lui Basescu decizia legata de Legea insolventei

Premierul Victor Ponta a transmis, marti, o scrisoare presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, in care cere ca CCR sa transmita cat mai repede presedintelui decizia privind Legea insolventei, astfel incat Traian Basescu sa promulge legea.

Capatana, omul de legatura din afacerea Bercea - Basescu: Daca stii ca la recurs nu ii da un an cu suspendare, mie, in momentul asta, imi spui

Toata afacerea dintre fiul lui Bercea si Mircea Basescu a fost pusa la punct de Marian Capatana. El este unul dintre cei care i-au trasat sarcini clare fratelui presedintelui. insa Capatana pare a fi si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )