Libnet.ro
UNICEF

15:31

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

in ce anturaj se invarte presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, ca regreta faptul ca fratele sau s-a implicat intr-un astfel de anturaj, facand referire la relatiile acestuia cu familia lui Bercea Mondial, insa nu de putine ori.

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa la 13.30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa, astazi, la ora 13. 30, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei. Declaratiile.

Presedintele Traian Basescu NU va fi invitat la aniversarea Senatului

Conducerea Senatului a hotarat, luni, ca decizia privind invitarea presedintelui Traian Basescu la aniversarea Senatului revine exclusiv presedintelui acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, care, de.

Victor Ponta: Fostii presedinti ai Romaniei trebuie sa fie senatori de drept

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la infiintarea Senatului, ca, in opinia sa, fostii presedinti ai Romaniei trebuie sa fie senatori de drept.

Victor Ponta, despre nepromulgarea legii insolventei: Ori e neglijenta grava, ori ceva mult mai rau

Premierul Victor Ponta s-a declarat nedumerit, luni, de faptul ca legea insolventei nu a fost promulgata de presedintele Traian Basescu nici la aproape patru saptamani dupa ce Curtea Constitutionala a declarat-o in conformitate cu legea fundamentala a tarii.

Ponta: Traian Basescu ar trebui sa demisioneze. Luam in calcul suspendarea, daca a facut ceva

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi dimineata, ca presedintele Romaniei ar trebui sa demisioneze imediat, ca urmare a scandalului de santaj in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu, si familia.

Traian Basescu si Victor Ponta fata in fata cu justitia. Cum a reactionat fiecare in cateva momente-cheie

Cei mai importanti politicieni din Romania, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, au avut diferite reactii fata de justitie, in contextul anchetarii sau condamnarii unor apropiati, parteneri politici, colegi de partid. Adversari politici, cei doi au ajuns la o intelegere unul cu celalalt intr-o imprejurare importanta pentru mersul justitiei in Romania: numirea sefilor parchetelor.

VIDEO Traian Basescu: Va garantez ca nu a existat o interventie de a mea in cazul lui Sandu Anghel / Intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-ti apara fratele, aleg consolidarea justitiei

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca intre justitie si fratele sau, Mircea, implicat intr-un scandal de santaj legat de interlopul Bercea Mondial, va alege justitia. Seful statului a afirmat ca il acuza pe fratele sau pentru anturajul in care a intrat dar acesta este major, este responsabil pentru faptele lui si va trebui sa raspunda in fata legii daca este vinovat.

Traian Basescu: Nu ma voi transforma intr-un avocat al fratelui meu. Regret ca s-a implicat intr-un astfel de anturaj

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi, intr-o declaratie de presa, ca nu a avut niciodata vreo discutie cu fratele sau, Mircea Basescu, referitoare la sprijinirea interlopului Bercea Mondial, in procesele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )