Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta: Nu am vazut nicio implicare a presedintelui in cazul fratelui sau (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Nu am vazut nicio implicare a presedintelui in cazul fratelui sau (VIDEO)

Premierul Victor Ponta spune ca Traian Basescu nu e implicat in cazul fratelui sau, Mircea, care l-a reclamat pe Bercea Mondialul pentru santaj. Desi sustine ca nu exista vreun motiv pentru care presedintele. continuă pe B1

Premierul Ponta: Discursul lui Traian Basescu despre cazul fratelui sau este o ipocrizie daca nu este insotit si de demisie

Discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala, considera premierul Victor Ponta. Orice decizie a.

Victor Ponta, dupa declaratia presedintelui Basescu: Daca discursul nu este insotit de demisie, este o ipocrizie

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi seara, ca discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala,.

Victor Ponta: Statul va face recurs in cazul procesului cu pacientii bolnavi de cancer, asa spune legea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca statul va face recurs in cazul procesului cu cei sapte bolnavi de cancer, pierdut la Curtea de Apel Bucuresti. Statul trebuie sa faca recurs pentru motivul foarte.

Victor Ponta, despre cazul tanarului agresat la Paris: Franta condamna ferm astfel de gesturi

Premierul Victor Ponta a reactionat astazi fata de incidentul din Franta, unde un tanar roman de etnie roma a fost agresat de un grup de indivizi. Am vorbit cu primul-ministru al Frantei, mi-a fost comunicata.

Ponta i-a scris presedintelui CC pe tema Legii insolventei, care nu a fost trimisa nici pana acum presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a transmis, marti, o scrisoare presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, in care arata ca netransmiterea catre presedintele Traian Basescu a deciziei privind Legea.

Victor Ponta scrie Curtii Constitutionale cu privire la Legea insolventei: Netransmiterea deciziei CCR catre presedinte blocheaza incasarea unor venituri considerabile la buget

Premierul Victor Ponta a transmis marti o scrisoare presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, in care arata ca netransmiterea catre seful statului a deciziei CCR privind Legea insolventei, in vederea promulgarii actului normativ, este de natura sa genereze neincasarea unor venituri considerabile de catre bugetul de stat.

Lucian Bolcas: Caracterul lui Victor Ponta nu se potriveste cu prototipul prezidential conturat de Constitutie

Lucian Bolcas a declarat in cadrul editiei de luni a emisiunii 100 de Minute de la Antena 3 ca nu si-ar dori ca Victor Ponta sa candideze la presedintie. Nu mi l-as dori pe Victor Ponta candidat la.

Victor Ponta prezinta calendarul de desemnare a candidatului la prezidentiale: 1 august, depunerea candidaturilor in cadrul PSD

Calendarul PSD de desemnare a candidatului la alegerile prezidentiale prevede o reuniune a Consiliul National pe data de 1 august in cadrul caruia se vor stabili procedurile iar cei care vor sa reprezinte formatiunea politica in alegerile prezidentiale isi vor depune candidaturile in cadrul partidului, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Traian Basescu si Victor Ponta fata in fata cu justitia. Cum a reactionat fiecare in cateva momente-cheie

Cei mai importanti politicieni din Romania, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, au avut diferite reactii fata de justitie, in contextul anchetarii sau condamnarii unor apropiati, parteneri politici, colegi de partid. Adversari politici, cei doi au ajuns la o intelegere unul cu celalalt intr-o imprejurare importanta pentru mersul justitiei in Romania: numirea sefilor parchetelor.

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )