Libnet.ro
UNICEF

23:01

Victor Ponta: Rusia, principala amenintare pentru stabilitatea regiunii

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Rusia, principala amenintare pentru stabilitatea regiunii

Din cauza dependentei unor tari de importuri de gaz rusesc, Rusia reprezinta principala amenintare pentru stabilitatea regiunii, a declarat a declarat miercuri premierul roman Victor Ponta, relateaza France. continuă pe Antena3

Ponta: Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punctul de vedere al energiei decat pe plan militar

Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punct de vedere energetic decat militar, in principal din cauza dependentei tarilor de importurile de gaz rusesc, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Agentia France Presse.

Victor Ponta, negocieri cu PPDD pentru sustinerea noului guvern

Premierul Victor Ponta a avut luni discutii cu liderii PPDD pentru sustinerea Guvernului si a bugetului pentru 2015, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea. Am vorbit despre votul pentru noul.

Victor Ponta: Nu am avut reprosuri pentru ministrii care au plecat din guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca nu are nimic sa le reproseze celor care nu se mai afla in noua formula guvernamentala, acesta aratand ca performanta, drept dovada stand rezultatele acesteia.

Victor Ponta, citat de AFP: Rusia este principala amenintare la nivel regional

Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punct de vedere energetic decat militar, in principal din cauza dependentei tarilor de importurile de gaz rusesc, afirma premierul Victor Ponta, citat de.

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta renunta la titlul de doctor la peste doi ani de la izbucnirea scandalului de plagiat. Universitatea Bucuresti admite cererea lui Ponta

Premierul Victor Ponta i-a scris, marti, rectorului Universitatii Bucuresti, pentru a-l instiinta ca renunta la titlul de doctor in Drept, pe care l-a obtinut in 2003.

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

Victor Ponta, mesaj pentru Iohannis dupa ce guvernul sau a trecut de Parlament: Sunt convins ca si noul presedinte va avea o schimbare importanta de atitudine

Victor Ponta i-a transmis un mesaj presedintelui ales, Klaus Iohannis, dupa ce guvernul sau a fost votat in Parlament. Cu 377 de voturi pentru si 134 impotriva, premierul nu a avut emotii pentru Guvernul Ponta.

Cum a fugit Victor Ponta de propria majoritate. Noul Guvern a trecut cu 377 de voturi pentru

Victor Ponta a evitat sa isi riste fotoliul de premier, refuzand sa trimita Parlamentului un nou program de guvernare. Desi are o majoritate larga in Parlament, el s-a rezumat la o restructurare a Executivului, cu sase ministri noi, doi reveniti in Guvern si 14 supravietuitori ai Guvernului Ponta 3. Pentru a evita surprizele, Ponta le-a cerut parlamentarilor PSD sa voteze cu bilele la vedere. La inchiderea editiei, senatorii si deputatii incepusera sedinta pentru validarea Guvernului Ponta 4.

Victor Ponta le-a pus gand rau baronilor: Liderul PSD face un apel la intelectuali pentru reforma stangii

Victor Ponta a spus ca vrea o reformare din temelii a PSD. Ponta le-a pus gand rau baronilor, dar si celor care nu trag in aceeasi directie cu principalul curent. Excluderile au inceput si vor continua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )