Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta: Bugetul de stat pentru 2014 va fi gata pana la sfarsitul lunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: Bugetul de stat pentru 2014 va fi gata pana la sfarsitul lunii

Bugetul de stat pentru 2014 va fi gata pana la finele acestei luni, cand se vor finaliza discutiile cu delegatii Comisiei Europene CE), Bancii Mondiale BM) si Fondului Monetar International FMI), urmand sa fie adoptat de Guvern si trimis Parlamentului in prima saptamana din noiembrie, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Bugetul va fi trimis spre dezbatere si adoptare la inceputul lunii noiembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, in timpul sedintei saptamanale de Guvern, ca doreste ca bugetul sa fie trimis in Parlament spre dezbatere si aprobare la inceputul lunii noiembrie, potrivit.

Victor Ponta si Andreea Marin vor participa luni la Seara Valorilor din Iasi

Premierul Victor Ponta va deschide luni Seara Valorilor din Iasi, eveniment prezidat de Andreea Marin si organizat de primaria municipiului, informeaza Ziarul de Iasi. In cadrul galei, care se va desfasura sub forma unui spectacol de opera si balet, vor primi titlul de cetatean de onoare Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, academicianul Bogdan Simionescu si Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane Iasi. Inainte de eveniment, luni dimineata, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu vor participa la Liturghia de Sfanta Parascheva. Primarul Gheorghe Nichita a declarat ca a trimis invitatii si presedintelui Traian Basescu, si presedintelui Senatului, Crin Antonescu, dar ca nu a primit niciun raspuns.

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului.

Victor Ponta, intrebat daca Guvernul adopta act pentru arborarea steagului secuiesc: Poate Guvernul Ungariei

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata daca Guvernul va adopta un act normativ care sa reglementeze arborarea drapelului secuiesc pe institutii, el raspunzand: Guvernul Romaniei, nu. Poate Guvernul Ungariei, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta a inspectat santierul gazoductului Iasi-Ungheni

Premierul Victor Ponta a ajuns, sambata dupa-amiaza, pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni, la iesirea din localitatea ieseana Vulturi, pentru a inspecta stadiul lucrarilor, conform Mediafax. Premierul a.

Victor Ponta: Am mai mare incredere in femei in politica decat in barbati

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus, sambata, la Iasi, la Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social Democrate, ca are mai multa incredere in femeile din politica decat in barbati pentru ca.

Sondaj IRES. Romanii cred ca Traian Basescu si Victor Ponta s-au amestecat in ...

77% dintre romani considera ca tara merge intr-o directie gresita si ca atat presedintele Traian Basescu, cat si premierul Victor Ponta au avut interventii neconstitutionale in functionarea justitiei, este concluzia unui sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), la comanda Digi 24. 77% dintre romani considera ca tara merge intr-o directie gresita, fata de 19%, care considera ca suntem pe drumul cel bun. Citeste si: Parlamentarii fug de o dezbatere pe justitie: .

VIDEO FOTO Victor Ponta: N-am fost un specialist in nave ca alti oameni politici, dar incepe sa-mi placa

Premierul Victor Ponta a participat joi, 10 octombrie, la Santierul Naval din Giurgiu, la o lansare la apa a patru nave multifunctionale pentru actiuni de protectia mediului. Acesta a tinut un discurs in fata muncitorilor si a mai multor oameni politici numind activitatea de la santierul naval giurgiuvean drept o poveste de succes.

Premierul Victor Ponta despre Drumul mortii: intr-un an de zile terminam drumul

Lucrarile pe drumul national ce leaga Botosaniul de Suceava au primit unda verde de la primul-ministru Victor Ponta. O armata intreaga de oficialitati, din ambele judete au asteptat vizita sefului Guvernului.

Traian Basescu catre Victor Ponta: Nu e bine sa-ti legi de picioare un Ghita

Presedintele Traian Basescu a comentat dur, ieri, relatia stransa a premierului Victor Ponta cu deputatul PSD, Sebastian Ghita, avertizandu-l pe Ponta ca nu e bine sa-ti legi de picioare un Ghita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )