Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta: Congresul PNL - PDL este o reunire a nebunilor si miseilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Congresul PNL - PDL este o reunire a nebunilor si miseilor

Congresul PNL PDL este catalogat de Victor Ponta drept o reunire a nebunilor si miseilor sub acelasi acoperis, iar alianta nou formata este partidul cu 100 de conducatori. Pe pagina personala de Faceb. continuă pe Antena3

Victor Ponta, pe Facebook: Congresul PNL-PDL este o reunire a nebunilor si miseilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a criticat dur tradatorii USL pe Facebook. Ponta a posta un mesaj si doua fotografii pe reteaua de socializare in care a facut referire la intalnirea USL din 26 iulie 2012 la Romexpo.

FOTO Ponta, pe Facebook, despre Congresul PNL-PDL: E o reunire a nebunilor si miseilor sub acelasi acoperis

Presedintele PSD, Victor Ponta, a postat sambata pe Facebook un mesaj, in care spune ca liberalii sunt tradatori si ca s-au aliat cu sustinatorii si profitorii Regimului Basescu .

Adevarul Live, ora 11.00. Vasile Blaga, despre Congresul PNL - PDL si despre candidatul dreptei la prezidentiale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre Congresul de maine, in care se va aproba fuziunea dintre PNL si PDL. De asemenea, liderul PDL va vorbi despre sansele candidatului dreptei la prezidentiale, fie el Klaus Iohannis sau Catalin Predoiu, intr-o confruntare cu Victor Ponta.

Congresul PNL-PDL a aprobat fuziunea celor doua partide

Congresul comun PNL-PDL a aprobat fuziunea dintre cele doua formatiuni politice. Anterior, fuziunea a fost aprobata de Congresul PNL si de Conventia Nationala a PDL. Pana la fuziune, programata pentru ianuarie 2015, cele doua partide vor forma o alianta, Alianta Crestin Liberala. Obiectivul acestei aliante este participarea cu un candidat si un program comun la alegerile prezidentiale, candidat care va fi desemnat in urma unor cerecetari sociologice, de catre Delegatia Permanenta a PNL si Biroul Permanent National al PDL.

Congresul PNL-PDL discuta fuziunea celor doua partide

Congresul comun PNL - PDL se reunesete la aeasta ora pentru a aprobat fuziunea dintre cele doua formatiuni politice. Anterior, fuziunea a fost aprobata de Congresul PNL si de Conventia Nationala a PDL, Pana la fuziune, programata pentru ianuarie 2015, cele doua partide vor forma o alianta, Alianta Crestin Liberala.

Predoiu la Congresul PNL-PDL: Domnule Ponta, ceasul dumneavoastra a inceput sa ticaie, in 26 iulie, la doua fara zece

Unirea noastra in sala Unirii din Palatul Parlamentului inseamna ruperea definitiva de trecutul comunist si post-comunist, a mai aratat Predoiu. El a mentionat ca primul pas este fuziunea PDL cu PNL, iar al doilea pas este cucerirea Coroceniului.

VIDEO Vasile Blaga: Cu tot respectul pentru Iohannis, cel mai bun candidat la presedintie este Predoiu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a discutat, la Adevarul Live, despre Congresul de maine, in care se va aproba fuziunea dintre PNL si PDL. De asemenea, liderul PDL a vorbit despre sansele candidatului dreptei la prezidentiale, fie el Klaus Iohannis sau Catalin Predoiu, intr-o confruntare cu Victor Ponta.

Marea unificare a dreptei: PNL si PDL pun la cale alianta pentru Cotroceni si fuziunea. Mizele si nemultumitii congresului de sambata

PNL si PDL au programate sambata congresele privind alianta cu care vor intra in alegerile prezidentiale si fuziunea din anul 2015 in urma careia numele PDL ar urma sa dispara. Pentru opozitie, mizele congreselor de sambata sunt functia de presedinte al tarii pentru urmatorii 5 ani, soarta guvernarii de pana in alegerile parlamentare din 2016 si a intregii arhitecturi politice viitoare. Candidatura lui Klaus Iohannis pentru Cotroceni, din partea Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL, este tot mai sigura, incertitudinile plandand asupra lui Catalin Predoiu si Monicai Macovei.

Elena Udrea: Alianta PNL-PDL, un proiect pornit ca sa acopere esecul in alegeri al celor doua partide

Presedintele PMP, Elena Udrea, a afirmat vineri seara, la Ploiesti, ca alianta dintre PNL si PDL este un proiect pornit pentru a acoperi esecul de la alegeri al celor doua partide. E un proiect al.

Victor Ponta, despre Congresul comun PDL-PNL: O reunire a nebunilor si miseilor sub acelasi acoperis

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe contul sau de Facebook in care face o paralela intre congresul USL din urma cu exact doi ani si congresul comun PDL - PNL de astazi, afirmand ca tradatorii castiga intotdeauna doar pe termen foarte scurt.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )