Libnet.ro
UNICEF

16:16

Congresul PNL-PDL discuta fuziunea celor doua partide

România Liberă România Liberă,
Congresul PNL-PDL discuta fuziunea celor doua partide

Congresul comun PNL - PDL se reunesete la aeasta ora pentru a aprobat fuziunea dintre cele doua formatiuni politice. Anterior, fuziunea a fost aprobata de Congresul PNL si de Conventia Nationala a PDL, Pana la fuziune, programata pentru ianuarie 2015, cele doua partide vor forma o alianta, Alianta Crestin Liberala. continuă pe România Liberă

Congresul PNL-PDL a aprobat fuziunea celor doua partide

Congresul comun PNL-PDL a aprobat fuziunea dintre cele doua formatiuni politice. Anterior, fuziunea a fost aprobata de Congresul PNL si de Conventia Nationala a PDL. Pana la fuziune, programata pentru ianuarie 2015, cele doua partide vor forma o alianta, Alianta Crestin Liberala. Obiectivul acestei aliante este participarea cu un candidat si un program comun la alegerile prezidentiale, candidat care va fi desemnat in urma unor cerecetari sociologice, de catre Delegatia Permanenta a PNL si Biroul Permanent National al PDL.

Victor Ponta: Congresul PNL - PDL este o reunire a nebunilor si miseilor

Congresul PNL PDL este catalogat de Victor Ponta drept o reunire a nebunilor si miseilor sub acelasi acoperis, iar alianta nou formata este partidul cu 100 de conducatori. Pe pagina personala de Faceb.

Adevarul Live, ora 11.00. Vasile Blaga, despre Congresul PNL - PDL si despre candidatul dreptei la prezidentiale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre Congresul de maine, in care se va aproba fuziunea dintre PNL si PDL. De asemenea, liderul PDL va vorbi despre sansele candidatului dreptei la prezidentiale, fie el Klaus Iohannis sau Catalin Predoiu, intr-o confruntare cu Victor Ponta.

Predoiu la Congresul PNL-PDL: Domnule Ponta, ceasul dumneavoastra a inceput sa ticaie, in 26 iulie, la doua fara zece

Unirea noastra in sala Unirii din Palatul Parlamentului inseamna ruperea definitiva de trecutul comunist si post-comunist, a mai aratat Predoiu. El a mentionat ca primul pas este fuziunea PDL cu PNL, iar al doilea pas este cucerirea Coroceniului.

Victor Ponta, pe Facebook: Congresul PNL-PDL este o reunire a nebunilor si miseilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a criticat dur tradatorii USL pe Facebook. Ponta a posta un mesaj si doua fotografii pe reteaua de socializare in care a facut referire la intalnirea USL din 26 iulie 2012 la Romexpo.

FOTO Ponta, pe Facebook, despre Congresul PNL-PDL: E o reunire a nebunilor si miseilor sub acelasi acoperis

Presedintele PSD, Victor Ponta, a postat sambata pe Facebook un mesaj, in care spune ca liberalii sunt tradatori si ca s-au aliat cu sustinatorii si profitorii Regimului Basescu .

PNL si PDL, congrese pe banda la Parlament: noul mare partid de dreapta ia nastere astazi

PNL si PDL se reunesc astazi, de la ora 13. 00, la Palatul Parlamentului, intr-un Congres comun la care urmeaza sa voteze fuziunea celor doua formatiuni. inainte de intrunirea comuna, liberalii si democrat-liberalii vor avea sedinte separate.

Ultimul congres al PDL, primul congres al PNL: marele partid de dreapta ia nastere astazi

PNL si PDL se reunesc astazi, de la ora 13. 00, la Palatul Parlamentului, intr-un Congres comun la care urmeaza sa voteze fuziunea celor doua formatiuni. inainte de intrunirea comuna, liberalii si democrat-liberalii vor avea sedinte separate.

PNL si PDL, congres de parada la Parlament. Noul mare partid de dreapta este, deocamdata, o alianta

PNL si PDL se reunesc sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a aproba fuziunea celor doua partide. Asa-zisul Congres de fuziune nu are, insa, niciun efect juridic, intrucat ambele formatiuni vor functiona in regim de alianta pana la inregistrarea oficiala a noului partid, care se va produce, cel mai probabil, dupa alegerile prezidentiale.

Fuziunea PNL-PDL a fost votata in Congresul comun (VIDEO)

Fuziunea dintre PartidulNational Liberal siPartidul Democrat Liberal a fost votata, sambata, in Congresul comun al celor doua partide, relateazaB1 TV. Astfel, reprezentantii PDL si ai PNL au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )