Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Cred ca pentru 2015 si 2016, programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

B1 B1,
Victor Ponta: Cred ca pentru 2015 si 2016, programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in. continuă pe B1

Ponta, dupa ce Iohannis a spus ca vrea un alt guvern: Programul nostru este cea mai buna varianta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016.

Victor Ponta: in 2016 nu va fi nevoie de noi taxe si impozite. Avem ca obiectiv o scadere generala a TVA

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri din regiunea Moldovei ca in 2015 si 2016 nu va fie nevoie de noi taxe si impozite si ca unul dintre obiectivele.

Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Premierul Victor Ponta a anuntat joi la Jurnalul National ca Romania si-ar putea permite in 2015 o reducere a fiscalitatii pentru presa, indiferent de suport - TV, ziare, online, radio. Ponta nu a explicat in ce ar consta sprijinul pentru presa, dar a cerut un acord politic pentru aceasta masura. Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei.

Victor Ponta este avertizat de un membru PSD sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios

Premierul Victor Ponta este avertizat de Ionut Stefanovici, membru PSD Iasi de cativa ani, sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios. Stefanovici sustine ca Victor Ponta este precum o.

Victor Ponta cere ca proiectul noului Cod Fiscal ajunga in prima lectura pana pe 20 februarie: Daca cei de la Opozitie nu vor dialog, il adoptam

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului de finante, Dariu Valcov sa prezinte in prima lectura proiectul noului Cod Fiscal si cel de procedura fiscala pana pe 15-20 februarie. Proiectul va fi transmis apoi Parlamentului. Il trimitem in Parlament, incercam sa avem dialog, daca vor cei de la opozitie sa avem dialog. Daca nu vor sa avem dialog, il adoptam n. red. proiectul), a declarat Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca in sedinta de miercuri va fi aprobat un proiect de OUG pentru eliminarea problemei taxarii alocatiilor copiilor, insa este doar o solutie pe termen scurt.

Dosarul Microsoft. Victor Ponta: Am sa fac tot ce tine de mine sa nu se intoarca la guvernare cei care au luat spagi de la Microsoft

Dosarul Microsoft. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, astazi, ca va face tot posibilul pentru a se opune accederii la guvernare a celor care in 2010-2011 luau spagi de la Microsoft, el raspunzand astfel afirmatiei de joi seara a presedintelui Klaus Iohannis ca si-ar dori sa lucreze cu un alt guvern.

Victor Ponta: S-ar putea aplica o reducere generala de TVA, sau o reducere mai mare, pe categorii

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, ca Guvernul ar putea aplica o reducere generala de TVA, ca exista un masterplan aproape finalizat pentru Transporturi dar.

Victor Ponta, intr-un interviu pentru Jurnalul National: Je suis Charlie!

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, joi, solidaritatea fata de victimele atentatului din redactia Charlie Hebdo din Paris. Je suis Charlie, a spus premierul.

Apropiat al presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, nemultumit de Victor Ponta: in 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe premier

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, si totodata omul de incredere al liderului UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca l-a sustinut degeaba pe Victor Ponta. Chereches este nemultumit pentru ca Ministerul Tiner.

Victor Ponta, intalnire cu ambasadorii statelor Uniunii Europene

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene in Romania, pentru a discuta teme de actualitate, potrivit unor surse citate de Mediafax. Aceasta intalnire a avut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )