Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Ponta este avertizat de un membru PSD sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios

B1 B1,
Victor Ponta este avertizat de un membru PSD sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios

Premierul Victor Ponta este avertizat de Ionut Stefanovici, membru PSD Iasi de cativa ani, sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios. Stefanovici sustine ca Victor Ponta este precum o. continuă pe B1

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan: Victor Ponta poate ramane presedintele PSD doar daca renunta sa se mai comporte ca Adrian Nastase

Vicepresedintele PSD si presedinte al Consiliului Judetean Vrancea Marian Oprisan sustine ca Victor Ponta poate ramane presedintele PSD doar daca renunta sa se mai comporte ca Adrian Nastase, scrie Stiri.

Un membru PSD il sfatuieste pe Ponta sa nu vina de Ziua Unirii in Iasi fiindca ar putea fi fluierat

Un membru al filialei iesene a PSD il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina sambata la Iasi, de Ziua Unirii, pe motiv ca ar putea fi fluierat de multime, reprezentantul PSD sustinand ca prezenta premierului in oras este inoportuna intrucat Guvernul nu a sprijinit suficient aceasta zona a tarii.

Un membru PSD il sfatuieste pe Ponta sa nu vina de Ziua Unirii in Iasi. Afla de ce

Un membru al filialei iesene a PSD, Ionut Stefanovici, il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina sambata la Iasi, de Ziua Unirii, pe motiv ca ar putea fi fluierat de multime, deoarece Guvernul nu a sprijinit suficient aceasta zona a tarii, informeaza Mediafax.

Marian Vanghelie: Daca ma supara Liviu Dragnea o sa spun mai mult despre el. Nu se poate lucra cu acest copil incompetent care este Victor Ponta

Avertisment dur din partea presedintelui executiv al PSD. Liviu Dragnea anunta ca Marian Vanghelie va plati in instanta pentru toate minciunile lansate la adresa sa si premierului Victor Ponta. Vanghelie a.

Un alt senator PSD ii cere lui Victor Ponta demisia din fruntea partidului

Senatorul Serban Nicolae ii cere lui Victor Ponta sa se retraga din fruntea PSD ca sa nu mai afecteze imaginea partidului.

Mazare: Onorabil ar fi ca Victor Ponta sa isi dea demisia de la sefia PSD

Primarul Constantei, Radu Mazare, a spus, marti, ca in mod normal si onorabil Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea PSD, in contextul in care a pierdut alegerile prezidentiale.

Victor Ponta nu exclude noi dosare pentru baronii PSD: Sa schimba statutul partidului. Trebuie sa dam semnale foarte clare

Victor Ponta anunta vremuri grele pentru baronii PSD care au probleme cu legea. Premierul nu exclude ca, in lunile urmatoare, DNA sa trimita noi cereri de ridicare a imunitatii pentru unii dintre parlamentarii.

Victor Ponta nu exclude noi dosare pentru baronii PSD: Sa schimbam statutul partidului. Trebuie sa dam semnale foarte clare

Victor Ponta anunta vremuri grele pentru baronii PSD care au probleme cu legea. Premierul nu exclude ca, in lunile urmatoare, DNA sa trimita noi cereri de ridicare a imunitatii pentru unii dintre parlamentarii.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, informeaza presa din Republica Moldova, citata de Mediafax. Surse politice sustin ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele.

Victor Ponta, vizita fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform presei moldovene, surse politice adaugand ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova, discutia, la care vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )