Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, intr-un interviu pentru Jurnalul National: Je suis Charlie!

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, intr-un interviu pentru Jurnalul National: Je suis Charlie!

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, joi, solidaritatea fata de victimele atentatului din redactia Charlie Hebdo din Paris. Je suis Charlie, a spus premierul. continuă pe Adevărul

Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Premierul Victor Ponta a anuntat joi la Jurnalul National ca Romania si-ar putea permite in 2015 o reducere a fiscalitatii pentru presa, indiferent de suport - TV, ziare, online, radio. Ponta nu a explicat in ce ar consta sprijinul pentru presa, dar a cerut un acord politic pentru aceasta masura. Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei.

Ponta, despre colaborarea cu Iohannis: Oamenii se vor obisnui. Daca timpul trece, PSD castiga alegerile din 2016

Premierul Victor Ponta a declarat joi, intr-un interviu pentru Jurnalul National, ca doreste ramanerea la guvernare si colaborarea cu presedintele Klaus Iohannis. Totodata, el si-a exprimat convingerea ca, astfel, PSD ar putea castiga alegerile parlamentare din 2016.

Apropiat al presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, nemultumit de Victor Ponta: in 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe premier

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, si totodata omul de incredere al liderului UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca l-a sustinut degeaba pe Victor Ponta. Chereches este nemultumit pentru ca Ministerul Tiner.

Cine l-a pacalit pe Victor Ponta in povestea cu doctoratul?

Intr-un interviu acordat sambata postului de televiziune B1TV, premierul Victor Ponta face unele dezvaluiri interesante in vechea si complicata poveste a doctoratului. Prima dintre ele se refera la un anumit om de mare incredere care l-ar fi sfatuit pe Ponta in 2012, cand cu scandalul plagiatului, sa nu renunte la doctorat pentru ca va primi la fel de multe critici.

Jurnalul National isi cere din nou insolventa, pe o alta companie

Intact Publishing, compania care editeaza Jurnalul National, si-a cerut insolventa print-o cerere depusa luni la Tribunalul Bucuresti, informeaza PaginadeMedia. Este a doua oara cand Jurnalul National isi cere insolventa. In noiembrie 2012, Jurnalul National era editat de Editura Intact, companie care si-a cerut insolventa. Ulterior, titlul a fost trecut pe compania Intact Publishing, care si-a cerut acum insolventa.

Jurnalul National si-a cerut insolventa a doua oara

Jurnalul National si-a cerut insolventa printr-o cerere depusa, luni, 19 ianuarie, la Tribunalul Bucuresti, informaza Pagina de Media.

VIDEO. Jurnalul National si-a cerut insolventa a doua oara

Jurnalul National si-a cerut insolventa printr-o cerere depusa, luni, 19 ianuarie, la Tribunalul Bucuresti, informaza Pagina de Media.

Jurnalul National, din nou in insolventa, prin compania implicata in dosarul de santaj al lui Ioan Bendei: Anuntul, publicat pe prima pagina a ziarului

Compania care editeaza Jurnalul National, Intact Publishing, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti. Decizia vine dupa ce, in 2012, o alta companie care edita publicatia a intrat, de asemenea, in.

Victor Ponta ii invita pe Vasile Blaga si Alina Gorghiu la discutii pe cinci teme: legislatia financiara, Constitutie, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in Biroul Permanent National, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Este foarte popular sa injuri bancile. Ele ar trebui sa suporte o parte din pierderi

Premierul Victor Ponta spune ca nu crede ca problema creditelor acordate in franci elvetieni poate fi rezolvata prin conversia fortata a acestora intr-o alta moneda, dupa modelul Ungariei, dar ca bancile trebuie sa fie obligate sa isi informeze mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )