Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Premierul Victor Ponta a anuntat joi la Jurnalul National ca Romania si-ar putea permite in 2015 o reducere a fiscalitatii pentru presa, indiferent de suport - TV, ziare, online, radio. Ponta nu a explicat in ce ar consta sprijinul pentru presa, dar a cerut un acord politic pentru aceasta masura. Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta cere ca proiectul noului Cod Fiscal ajunga in prima lectura pana pe 20 februarie: Daca cei de la Opozitie nu vor dialog, il adoptam

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului de finante, Dariu Valcov sa prezinte in prima lectura proiectul noului Cod Fiscal si cel de procedura fiscala pana pe 15-20 februarie. Proiectul va fi transmis apoi Parlamentului. Il trimitem in Parlament, incercam sa avem dialog, daca vor cei de la opozitie sa avem dialog. Daca nu vor sa avem dialog, il adoptam n. red. proiectul), a declarat Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca in sedinta de miercuri va fi aprobat un proiect de OUG pentru eliminarea problemei taxarii alocatiilor copiilor, insa este doar o solutie pe termen scurt.

Victor Ponta: Scorul real politic dintre PSD si PNL este acela din primul tur al prezidentialelor, adica 40% la 30%

Premierul Victor Ponta sustine ca scorul real politic dintre PSD si PNL este cel indicat de sondaje la primul tur al alegerilor prezidentiale, scrie Stiri pe surse. Eu inteleg forfota celor de la PNL, toate.

Victor Ponta, intr-un interviu pentru Jurnalul National: Je suis Charlie!

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, joi, solidaritatea fata de victimele atentatului din redactia Charlie Hebdo din Paris. Je suis Charlie, a spus premierul.

Apropiat al presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, nemultumit de Victor Ponta: in 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe premier

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, si totodata omul de incredere al liderului UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca l-a sustinut degeaba pe Victor Ponta. Chereches este nemultumit pentru ca Ministerul Tiner.

Victor Ponta: in toamna decidem daca facem un nou acord cu FMI si sub ce forma

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in toamna se va lua o decizie cu privire la incheierea unui nou acord cu Fondul Monetar International, dupa ce actualul acord se va finaliza cu bine. Acum trebuie.

Victor Ponta: In toamna decidem daca mai facem un nou acord cu FMI

Victor Ponta a declarat ca Guvernul isi propune sa incheie cu bine actualul acord cu FMI. In toamna. Guvernul va decide daca mai face un nou acord si in ce forma il va face.

Un alt senator PSD ii cere lui Victor Ponta demisia din fruntea partidului

Senatorul Serban Nicolae ii cere lui Victor Ponta sa se retraga din fruntea PSD ca sa nu mai afecteze imaginea partidului.

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe 5 teme. PNL: Ponta nu are niciun program, guverneaza dupa ureche

Victor Ponta va transmite o scrisoare tuturor partidelor parlamentare sa le invite la consultari pe cinci teme majore despre care premierul spune ca, fara consens politic, nu vor fi rezolvate.

Victor Ponta ii invita pe Vasile Blaga si Alina Gorghiu la discutii pe cinci teme: legislatia financiara, Constitutie, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in Biroul Permanent National, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei, transmite Mediafax.

Ponta cere noul proiect de Cod Fiscal pana la sfarsitul lui februarie

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Finante Darius Valcov sa prezinte in prima lectura proiectul noului Cod Fiscal si cel de procedura fiscala pana pe 15-20 februarie, conform Hotnews. ro. Proiectul va fi transmis apoi Parlamentului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )