Libnet.ro
UNICEF

22:31

Victor Ponta: Codurile sunt bune, se vor face mici ajustari si vom lua o decizie miercuri

B1 B1,
Victor Ponta: Codurile sunt bune, se vor face mici ajustari si vom lua o decizie miercuri

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la finalul unei discutii cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ca cele doua coduri, penal si de procedura penala, sunt coduri bune, europene si ca unii. continuă pe B1

Victor Ponta: Soferii din Constanta au ignorat avertizarile, voi verifica ce sanctiuni sunt in Vest sau SUA

Restrictiile de circulatie nu au fost respectate in Constanta, iar soferii au ignorat semnalele politiei si au plecat la drum in viscol dupa care au cerut ajutor autoritatilor, a afirmat joi premierul Victor Ponta, adaugand ca va verifica ce sanctiuni sunt aplicate in Europa de Vest sau SUA in astfel de cazuri.

Victor Ponta s-a intalnit cu seful MI-6.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6, John Sawers, cu care a discutat despre combaterea terorismului. Cu acest prilej a fost apreciata excelenta cooperare dintre institutiile de securitate romanesti si britanice in prevenirea si combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetatenilor din cele doua state sau care sunt indreptate impotriva membrilor NATO si ai .

Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta sustine ca ordonanta de urgenta privind ASF a fost solicitata in mod expres de CE si FMI. Procurorii sustin ca ordonanta facea jocurile in scandalul de coruptie Carpatica Asigurari

Ordonanta de urgenta prin care Guvernul a redus numarul membrilor board-ului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si a impus o serie de criterii profesionale a fost negociata si solicitata in mod expres de Comisia Europeana si Fondul Monetar International, a sustinut joi premierul Victor Ponta. DNA sustine ca ordonanta de urgenta a fost promovata pentru a proteja interesele firmei de asigurari Carpatica. Reamintim ca nota de fundamentare a ordonantei a fost semnata de vicepremierul Daniel Chitoiu, a carui sotie este urmarita penal in dosarul Carpatica Asigurari. Totodata, seful ASF este Dan Radu Rusanu, nasul familiei Chitoiu.

Victor Ponta: Firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut. / In realitate: Contracte incheiate in regim de urgenta in timpul iernii, fara licitatie. Cele mai noi, semnate pe 23 si 24 ianuarie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara ca firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, nefiind semnat niciun contract in acest an. Nu, nici vorba. Nu are legatura una cu alta, firmele de deszapezire au contracte incheiate de anul trecut, a spus Ponta la Romania TV, intrebat daca in aceasta perioada de cod rosu este vreme de imbogatit pentru anumite firme de deszapezire. O tampenie spusa nu stiu exact pe unde, a afirmat premierul. In realitate, mare parte dintre contractele de deszapezire au fost atribuite direct prin negociere catre firmele de deszapezire chiar in toiul iernii. In Bacau si in Vrancea cel din urma, judet unde Guvernul a instituit starea de alerta), contractele de deszapezire au fost semnate in mare graba pe 23 si 24 ianuarie.

VIDEO Victor Ponta, despre interceptarile telefonice: In masura in care exista o propunere de text de natura sa rezolve interpretarea diferita, sa se faca urmarirea penala fata de fapte, si nu fata de persoane

Premierul Victor Ponta a reafirmat vineri ca exista opinii diferite legate de posibilitatea interceptarilor telefonice potrivit noului Cod de Procedura Penala, existand posibilitatea ca, in masura in care exista o propunere de text de natura sa rezolve interpretarea diferita, sa se faca urmarirea penala fata de fapte, si nu fata de persoane.

Victor Ponta, la Ministerul Justitiei, unde Cazanciuc centralizeaza propunerile de modificare a Codului de procedura penala

Premierul Victor Ponta a ajuns la Ministerul Justitiei, unde ministrul Robert Cazanciuc centralizeaza propunerile de modificare a Codului de procedura penala. intrebat de jurnalisti daca.

Victor Ponta s-a intalnit cu seful MI6

Premierul Victor Ponta l-a primit, astazi, la Palatul Victoria, pe John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6.

Victor Ponta: Cazanciuc imi prezinta vineri propunerile CSM privind Codul de procedura penala; Guvernul le discuta miercuri

Premierul Victor Ponta a precizat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ii va prezenta vineri propunerile venite de la CSM cu privire la Codul de procedura penala, urmand ca acestea sa fie discutate miercuri in sedinta de guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )