Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca va fi urmarit penal, orice ministru al actualului guvern isi va depune mandatul

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Daca va fi urmarit penal, orice ministru al actualului guvern isi va depune mandatul

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la postul Romania TV, ca nu are nimic de reprosat ministrilor care nu se mai afla in noul guvern, mentionand ca vechea echipa a fost una performanta, drept dovada stand rezultatele acesteia, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Nu am date privind implicarea lui Dragnea in cazul Bica. Orice ministru urmarit penal pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are niciun fel de informatie oficiala privind o implicare a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul Bica si a precizat ca, in eventualiatea in care pentru vreun ministru va fi inceputa urmarirea penala, acea persoana va trebui sa se retraga din Guvern, potrivit Mediafax.

Victor Ponta pregateste masuri nepopulare:2015 nu mai este an electoral

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la postul Romania TV, ca nu are nimic de reprosat ministrilor care nu se mai afla in noul guvern, mentionand ca vechea echipa a fost una performanta. De asemenea, acesta a precizat ca viitorul Executiv are capacitatea de a lua masuri mai putin populare, pentru ca 2015 nu mai este un an electoral.

Victor Ponta, despre propunerea lui Dragnea: Este una corecta. Orice principiu se aplica la toata lumea, fara exceptie/ PSD sa arate ca sprijina combaterea coruptiei, a clientelismului si a acumularii de putere

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca sustine propunerea lui Liviu Dragnea privind separarea functiei publice de functia politica, el aratand ca aceasta e corecta si ca acest principiu i se aplica inclusiv lui, fara exceptie.

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii: Victor Ponta si Monica Macovei au afectat independenta justitie. La fel si Traian Basescu

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, joi, sa isi asume rapoartele Inspectiei Judiciare IJ) prin care s-a stabilit ca premierul Victor Ponta si europarlamentarul Monica Macovei au afectat independenta justitiei prin anumite declaratii facute in public. Surse judiciare au precizat insa ca si declaratiile lui Traian Basescu ar fi afectat independenta magistratilor, chiar daca din raportul IJ a reiesit contrariul.

VIDEO Liviu Dragnea despre noul dosar al Alinei Bica: Nimeni nu a intervenit la Victor Ponta pentru nicio propunere

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat duminica faptul ca numele sau, alaturi de cel al Alinei Bica, apare intr-un nou dosar, afirmand ca nu avea in fata cui sa o sustina pe aceasta pentru functia de procuror general si ca nimeni nu a intervenit la Victor Ponta.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

Senatorul PSD Daniel Savu: Proiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de sustinerea grupurilor parlamentare si a intregului partid

Senatorul PSD Daniel Savu afirma ca ii sustine pe Victor Ponta si Liviu Dragnea in efortul lor de a moderniza partidulProiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de.

Conflict Victor Ponta-Adrian Sarbu

Premierul Victor Ponta a avut in acest an mai multe atacuri la adresa lui Adrian Sarbu.

Victor Ponta, mesaj pentru Radu Beligan, la implinirea a 96 de ani: Va asigur de toata dragostea si aprecierea mea!

Radu Beligan a fost felicitat duminica, la implinirea a 96 de ani, de premierul Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook. Cei 96 de ani impliniti astazi de maestrul Radu Beligan si cei peste 70 de ani din viata.

Victor Ponta: Nu am avut reprosuri pentru ministrii care au plecat din guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca nu are nimic sa le reproseze celor care nu se mai afla in noua formula guvernamentala, acesta aratand ca performanta, drept dovada stand rezultatele acesteia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )