Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta, despre decizia CCR privind OUG 114: Daca as fi consultant la orice firma mare din Romania nu as sti ce sa le spun, ce e in vigoare, ce se va intampla (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre decizia CCR privind OUG 114: Daca as fi consultant la orice firma mare din Romania nu as sti ce sa le spun, ce e in vigoare, ce se va intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia prin care judecatorii de la CCR au declarat drept neconstitutionale. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, dupa decizia CCR privind bugetul: S-a deschis o cutie a Pandorei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa decizia CCR privind bugetul, ca social-democratii au dat dovada de responsabilitate. Nu am vrut sa blocam tara, prin contestarea pe fond a bugetului, ci sa impiedicam precedentul deosebit de periculos, sustine Marcel Ciolacu.

EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat ca decizia CCR pe tema adoptarii bugetelor de stat si asigurarilor sociale de stat reprezinta o veste buna, dar a subliniat ca angajarea raspunderii Guvernului pe astfel de subiecte trebuie sa fie o exceptie.

Zegrean: Daca decizia de neconstitutionalitate privind asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 vizeaza si articole din lege, si nu numai forma, atunci e neconstitutionala si ordonanta 1. Trebuie asteptata motivarea CCR

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca trebuie asteptata motivarea deciziei CCR potrivit careia este neconstitutionala asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 pentru ca daca neconstitutionalitatea nu este doar pentru forma, ci si pentru unele articole va fi o problema cu Ordonanta 1, care a preluat majoritatea prevederilor din proiectul de lege asumat in Parlament pentru modificarea OUG 114. Au procedat total haotic. Nu se poate sa faci doua legi cu acelasi continut cand stii ca una dintre ele este atacata la CCR, a declarat Zegrean pentru HotNews. ro.

Modificarile la OUG 114, facute prin asumarea raspunderii de catre Guvernul Orban, declarate neconstitutionale

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea facuta de PSD privind decizia Guvernului Orban de a adopta prin asumarea raspunderii modificarile la OUG 114. Judecatorii CCR au stabilit ca exista deja un.

CCR: Asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 e neconstitutionala

Asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 e neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala.

Senatul a respins ordonanta care modifica OUG 114. Decizia o au insa deputatii

Senatorii au respins ordonanta de urgenta a Guvernului Orban prin care era modificata OUG 114. Decizia senatorilor a fost luata cu 69 de voturi pentru si 44 impotriva.

PNL sesizeaza CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in biroul permanent al Camerei Deputatilor. Florin Roman: E clar ca e o strategie premeditata a PSD, care vrea sa dinamiteze activitatea comisiilor (VIDEO)

Grupul deputatilor PNL depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in cadrul biroului permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat Florin Roman. Conform regulamentului, grupul PNL.

PNL sesizeaza CCR privind componenta Biroului permanent al Camerei Deputatilor

Florin Roman, liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor,a anuntat ca Partidul National Liberal va depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in cadrul Biroului permanent al Camerei Deputatilor.

Lovitura data de Victor Ponta. Pro Romania a facut o racolare-surpriza

Victor Ponta incearca sa intre cat mai pregatit in urmatoarele batalii politice.

Discutii aprinse intre Victor Ponta si secretarul de stat Horatiu Moldovan, pe tema privatizarii sistemului de sanatate: Acuzatii directe de coruptie la adresa conducerii Ministerului Sanatatii

Discutii aprinse in cadrul unei emisini televizate intre liderul pro Romania, Victor Ponta, si secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan, pe tema privatizarii sistemului de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )