Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta, despre protestul de la Posta Romana: Sa nu duci pensiile, inacceptabil. Daca le platim prin card, jumatate dintre postasi pleaca acasa

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta, despre protestul de la Posta Romana: Sa nu duci pensiile, inacceptabil. Daca le platim prin card, jumatate dintre postasi pleaca acasa

Premierul Victor Ponta a calificat ca inadmisibila si inacceptabila posibilitatea ca pensionarii sa nu isi primeasca pensiile din cauza protestelor postasilor si a avertizat ca exista si posibilitatea platii pensiilor pe card, dar in acest caz jumatate din angajatii Postei Romane vor fi concediati. continuă pe Hotnews

Protestul de la Posta Romana continua si marti, prima zi de distribuire a pensiilor

Angajatii din 14 oficii postale din Capitala continua protestele incepute in urma cu o zi, factorii postali din alte unitati anuntand ca intentioneaza sa opreasca lucrul. Ei au declarat ca sunt nemultumiti ca cei din conducerea Companiei Nationale Posta Romana CNPR) vor sa impuna un numar de zile neplatite si sa reduca programul de lucru pentru toti salariatii.

UPDATE Protestul de la Posta Romana continua si marti, prima zi de distribuire a pensiilor

Angajatii din 14 oficii postale din Capitala continua protestele incepute in urma cu o zi, factorii postali din alte unitati anuntand ca intentioneaza sa opreasca lucrul. Ei au declarat ca sunt nemultumiti ca cei din conducerea Companiei Nationale Posta Romana CNPR) vor sa impuna un numar de zile neplatite si sa reduca programul de lucru pentru toti salariatii.

Ponta: Sa nu duci pensiile oamenilor este inadmisibil. Jumatate dintre angajatii Postei ar fi disponibilizati daca incepem plata prin card

Premierul Victor Ponta a declarat ca problemele angajatilor de la Posta Romana sunt de inteles, dar este inadmisibil ca acestia sa se razbune pe pensionari, mai ales ca societatea mai traieste in special do.

Victor Ponta: Este inadmisibil ca Posta sa se razbune pe pensionari, poate incepem plata pensiilor prin card

Este inadmisibil sa nu duci pensiile oamenilor. Este critica venita din parte premierului Victor Ponta, dupa protestele de astazi. Seful Executivului spune ca se incearca salvarea Postei Romane, dar angajatii.

Ponta: Sa nu duci pensiile oamenilor e inadmisibil si inacceptabil

Premierul Victor Ponta a calificat ca inadmisibila si inacceptabila posibilitatea ca pensionarii sa nu isi primeasca pensiile din cauza protestelor postasilor si a avertizat ca exista si posibilitatea platii pensiilor pe card, dar in acest caz jumatate din angajatii Postei Romane vor fi concediati, transmite HotNews. ro.

Ministrul Nica DISCUTA cu protestatarii de la Posta Romana: Pensiile TREBUIE platite.

Ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, s-a dus, marti dupa-amiaza, sa se intalneasca cu protestarii de la Posta Romana. Nica a subliniat ca protestul de la cele 16 oficii postale din Capitala trebuie sa inceteze astfel incat sa fie date pensiile. Citeste si Federatia Pensionarilor: Posta Romana incaseaza un comision, sa ia masuri pentru plata pensiilor Ma intalnesc cu cei care protesteaza. Protestul trebuie sa inceteze. Sper sa se plateasca pensiile azi, si-a exprimat speranta Dan .

PDL: Ponta sa-i demita pe Nica si Smeeianu pentru situatia de la Posta Romana.

PDL ii cere premierului Victor Ponta sa ii demita de urgenta pe ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, si pe directorul general al Companiei Nationale Posta Romana CNPR), Ion Smeeianu, pentru situatia critica in care au ajuns Posta Romana si salariatii acesteia, informeaza Mediafax. Daca nu va face acest lucru, Victor Ponta isi va confirma intentia de falimentare a Postei Romane, pe celebrul model Oltchim, si vanzarea acesteia pe nimic, in stilul lui Adrian Nastase, sustine PDL, intr-un .

De ce nu mai sunt bani la Posta Romana.

Cateva sute de salariati ai Companiei Nationale Posta Romana au declansat conflicte spontane in tara, nemultumiti ca urmeaza sa li se reduca norma de lucru si inclusiv salariile. Peste 1. 500 de postasi din 21 de oficii din Bucuresti, dar si alte sute din Cluj sau Iasi au intrerupt lucrul, luni si marti, nemultumiti ca, de asemenea, managementul vrea sa le impuna un numar de zile de lucru neplatite. Mai mult, liderul de sindicat Matei Bratianu a anuntat ca Posta Romana ar .

UPDATE Protest spontan la Posta Romana: Peste 1.500 de factori postali din 21 de oficii din Capitala protesteaza, refuzand sa plece pe teren/Conducerea Postei: Se va pastra echilibrul intre drepturile salariale si volumul de prestatii postale realizate fa

Peste 1. 500 de postasi din 21 de oficii din Bucuresti au intrerupt lucrul, nemultumiti ca cei din conducerea Companiei Nationale Posta Romana vor sa impuna un numar de zile neplatite si sa reduca programul de lucru pentru toti salariatii, a declarat pentru Mediafax liderul sindical Matei Bratianu. Conducerea Postei a declarat pentru HotNews. ro rezultatele normarii din 2011 au fost verificate impreuna cu reprezentantii sindicatelor care recunosc inregistrarea unui excedent de personal raportat la volumul de munca si ca prin aplicarea acestei normari se va pastra echilibrul intre drepturile salariale si volumul de prestatii postale realizate fara a se recurge la disponibilizari colective. UPDATE Conducerea Postei Romane pentru HotNews. ro: De la inceputul acestui an in Posta Romana nu au avut loc disponibilizari colective in randul angajatilor. De la inceputul acestui an, pe cale naturala pensionari, demisii, etc. ), personalul angajat a scazut de la 32. 887 angajati la 32. 005 la data de 13 mai 2013).

Protest la Posta Romana: 14 oficii postale din Bucuresti, inchise

Update 19:10 Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a declarat ca Posta Romana are nevoie de o infuzie de capital si ca nu crede ca exista cineva care sa furnizeze acest capital, informeaza sursele de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )