Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Antena3 Antena3,
Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit. continuă pe Antena3

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Victor Ponta, despre salariile demnitarilor: Oprea nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu presedintele Iohannis. Celalalt presedinte al Romaniei, Dan Mihalache, am auzit ca nu este de acord

Premierul Victor Ponta a declarat ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost un om serios in chestiunea cresterii salariilor demnitarilor, dar ca nu a vorbit cu cine cand a vorbit cu presedintele Iohannis si l-a numit pe Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, celalalt presedinte al Romaniei. Ponta a declarat ca este de acord cu masura, dar doar daca este aplicata si celorlalti functionari. Purtatorul de cuvant PSD: In problema salariilor demnitarilor, s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. S-a creat o problema de comunicare.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

Alina Gorghiu: Victor Ponta minte si trebuie sa demisioneze!

Premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonantei prin care se maresc salariile demnitarilor si se fereste de raspundere mintind, chiar cu riscul de a fi ridicol, spune Alina Gorghiu,.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce crede cu.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte - prim-ministru si ce crede cu.

VIDEO Rezolutia PSD nu se aplica si in cazul lui Victor Ponta. Premierul refuza sa raspunda, Liviu Dragnea evita: Dincolo de rezolutie, cred ca este mai important pentru romani sa existe un Guvern care sa guverneze bine

Pe 20 martie Consiliul National al PSD a adoptat o rezolutie, la propunerea lui Victor Ponta, de integritate si responsabilitate politica cu cinci puncte care se refera la fapte de coruptie. Primul punct al acestei rezolutii prevede astfel: Membrii de partid care devin inculpati in dosare de coruptie la punerea in miscare a actiunii penale) isi pierd, dupa caz, functia de membru al Guvernului sau de conducere din Parlamentului Romaniei. Cand a fost intrebat de reporterul TVR cu privire la acest lucru la sediul PSD, Victor Ponta s-a rastit si a evitat sa raspunda.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul inceaca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul incearca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )