Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta, despre ultima decizie a PSD: Nu stiu daca e bine sa fie motiune de cenzura sau nu, de fapt, nu vreau sa va spun

B1 B1,
Victor Ponta, despre ultima decizie a PSD: Nu stiu daca e bine sa fie motiune de cenzura sau nu, de fapt, nu vreau sa va spun

Liviu Dragnea l-a amenintat cu motiunea de cenzura pe premierul Dacian Ciolos si echipa sa de ministri, potrivit stiripesurse. ro. Liderul PSD s-a consultat si cu Calin Popescu Tariceanu, iar Victor Ponta. continuă pe B1

Rio 2016: Chitu, devastata dupa infrangerea din ultima secunda: Nu stiu daca o voi mai putea lua de la capat

Andreea Chitu a ratat pasul spre medalia de bronz, duminica, la Rio, fiind eliminata in ultimele secunde ale recalificarilor intr-un meci pe care il avea in mana. Dupa aceasta eliminare cauzata si de imaturitate sportiva, Chitu a fost foarte afectata. Ea era una dintre sperantele Romaniei pentru cele 6-8 medalii la Rio, care acum - dupa esecurile de la scrima - au devenit undeva la 3-5 medalii. Citeste si:Va avea Romania cele mai slabe Jocuri Olimpice de Vara din ultimii 64 de ani? .

Victor Ponta: Eu nu vad ca Ciolos sau Iohannis se bat pentru Romania

Fostul premier Victor Ponta a vorbit despre presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, despre care considera ca nu reprezinta si nu fac bine pentru Romania. Totul intr-un context.

Victor Ponta isi anunta prezenta in Parlamentul de la Belgrad: Ce e bine pentru Serbia, e bine si pentru Romania

Victor Ponta si-a anuntat prezenta in Parlamentul de la Belgrad, marti, intr-un mesaj postat pe Facebook in care a vorbit despre relatiile Romaniei cu vecina sa, Serbia. Ma aflu.

Raluca Pruna a anuntat ca va depune o cerere prin care sa il cheme pe Victor Ponta in instanta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna nu a depus, inca, o plangere impotriva fostului premier Victor Ponta. Cu toate acestea, zilele urmatoare ea va depune o cerere prin care il va chema in instanta, pentru a proba acuzatiile de trafic de influenta, facute la adresa sa pe Facebook.

Pentru Victor Ponta, in Romania a venit Apocalipsa!

Halucinante ultimele avertismente ale lui Victor Ponta, exprimate, unde altundeva, pe facebook. Reactiile din ultimul timp ale lui Victor Ponta, afectat de retragerea titlului de doctor, de clinciurile cu Dragnea, de izolarea in care se afla, devin tot mai violente si mai isterice.

Romania ramane fara prieteni in zona. Victor Ponta: Nu e din vina noastra

Fostul premier Victor Ponta a fost invitat, joi, in emisiunea Subiectiv, in care a explicat de ce Romania este cumva izolata in relatiile cu tarile vecine, in care creste.

Ministrul Justitiei: il voi chema in Instanta pe Victor Ponta. ii dau posibilitatea sa probeze acuzatiile pe care mi le aduce

Urmeaza sa depun o cerere prin care sa il chem in instanta pe Victor Ponta, pentru ca vreau sa-i dau sansa de a proba acuzatiile pe care mi le aduce, a declarat Ministrul Justitiei, Raluca Pruna,.

Ministrul Justitiei Raluca Pruna a decis: il dau in judecata pe Victor Ponta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat marti ca a gasit in ministerul pe care il conduce numeroase restante care se i se datoreaza si fostului premier Victor Ponta, anuntand ca.

Pruna: Zilele acestea urmeaza sa depun o cerere prin care sa il chem pe Victor Ponta in instanta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, marti, ca inca nu a facut plangere impotriva fostului premier Victor Ponta, dar in zilele urmatoare va depune o cerere prin care il va chema in instanta pentru a proba acuzatiile de trafic de influenta, facute la adresa ei pe Facebook.

Victor Ponta criticat in termeni duri pentru comparatia dintre epurarile din perioada 1950-1960 si evenimentele din prezent

Vlad Mixich l-a criticat dur pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatia facuta pe pagina sa de Facebook in care spune ca Epurarile facute in 2015-16 in cadrul elitelor politice,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )