Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta: Eu nu vad ca Ciolos sau Iohannis se bat pentru Romania

B1 B1,
Victor Ponta: Eu nu vad ca Ciolos sau Iohannis se bat pentru Romania

Fostul premier Victor Ponta a vorbit despre presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, despre care considera ca nu reprezinta si nu fac bine pentru Romania. Totul intr-un context. continuă pe B1

Victor Ponta ii raspunde dur lui Dacian Ciolos: in 2017 vine nota de plata!

Fostul premier Victor Ponta si isi continua razboiul sau cu tehnocratii. Si de aceasta data, Ponta isi lanseaza atacul pe pagina sa oficiala de Facebook, lansand avertismente grave pentru.

Victor Ponta, mesaj dur la adresa ministrilor care s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj critic la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care spune ca s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice. Ponta a scris ca singu.

Victor Ponta, asigurat: Va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Fostul premier, Victor Ponta, se va afla categoric pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamna, a precizat duminica presedintele PSD, Liviu Dragnea. intrebat daca Victor Ponta.

Raluca Pruna anunta ca il da in judecata pe Victor Ponta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, anunta ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatiile pe care acesta le-a facut la adresa sa. Un tip pe nume VV Ponta ma f.

Victor Ponta, analiza ingrijoratoare: Romania este distrusa din interior

Victor Ponta a facut o ampla analiza geostrategica a regiunii Marii Negre si considera ca in aceste momente Romania nu mai are prieteni printre tarile vecine. Premierul arata ca Romania.

Victor Ponta: Romania este distrusa pas cu pas. Nu mai avem prieteni

Fostul premier Victor Ponta a facut o analiza geostrategica a regiunii Marii Negre si considera ca in aceste momente Romania nu mai are prieteni printre tarile vecine. Am pornit de la o.

Ministrul Justitiei anunta ca il va da in judecata pe Victor Ponta daca o mai calomniaza

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat joi noaptea, pe pagina personala de Facebook, ca il va chema in instanta pe Victor Ponta daca o mai calomniaza. De la inceputul anului, fostul premier a facut mai multe declaratii descalificante la adresa ministrului Justitiei.

Scandalul Codului Fiscal: cum i-a impins Victor Ponta pe veterani in mafia imobiliara

Modificand Codul Fiscal, Guvernul Ponta a extins scutirea de impozit pe toate proprietatile unui veteran. De modificare a profitat din plin mafia imobiliara: dezvoltatorii au oferit un procent din noile cladiri construite unui veteran, facandu-l corproprietar, si asa au scapat de plata impozitului pe toata cladirea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )