Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre vizitele la DNA: Cred ca se intampla lucrurile astea pentru ca vine campania electorala

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre vizitele la DNA: Cred ca se intampla lucrurile astea pentru ca vine campania electorala

Fostul premier Victor Ponta a facut o serie de precizari, joi seara, la Antena 3 despre modul in care i-a afectat viata publica si personala ultimele vizite la DNA. continuă pe România Liberă

Victor Ponta discuta noul sau dosar pe Facebook: Voi face un rezumat cu toate lucrurile pe care le-am declarat in sala de judecata in fata magistratilor ICCJ

Fostul premier Victor Ponta a postat luni pe pagina personala de Facebook mai multe detalii despre ultimul dosar penal in care este cercetat, cel in privinta conferintei la care a fost invitat Tony Blair,.

Victor Ponta: Lucrurile vor merge si mai prost in Romania. Noi avem cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani

Victor Ponta vine in aceasta seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea! Este prima aparitie TV a fostului premier de la declansarea scandalului Tony Blair. Cel mai asteptat interviu al.

Victor Ponta ameninta cu dezvaluiri: Astazi voi scrie adevarul despre dosarul meu

Victor Ponta spune ca va scrie adevarul despre dosarul sau, in cursul zilei de astazi. Ce am spus in fata instantei, voi scrie si public, a afirmat fostul premier, la sectia 6 Politi.

Victor Ponta, ironic cu presedintele si premierul: Multumim Iohannis! Multumim Ciolos!

Victor Ponta a publicat, joi seara, doua imagini, din anul 2015 si din anul 2016, cu Grupul de la Craiova, in care apar trei premieri cel al Romaniei la acel moment Victor Ponta.

S-a amanat decizia Consiliului Baroului Bucuresti, cu privire la excluderea lui Victor Ponta din avocatura. Sursele Romania libera au anuntat ca se pregatea tergiversarea hotararii inca din aceasta dimineata

Consiliului Baroului Bucuresti a amanat, marti dupa amiaza, decizia privind excluderea fostului premier Victor Ponta din Avocatura. Surse apropiate Consiliului Baroului Bucuresti au precizat, pentru Romania libera, ca, desi sedinta pentru discutarea excluderii lui Victor Ponta din Barou a inceput la ora 14. 00, opinia avocatilor era deja formata. Romania libera a aflat ca in aceasta dimineata discutiile erau aprinse intre avocati si ca ideea pe care se mergea era aceea ca Baroul nu poate sa-l excluda pe Ponta pentru ca nu ar exista prevedere legala care sa impuna expres aceasta masura.

Surse Rl apropiate Consiliului Baroului Bucuresti: Excluderea lui Victor Ponta din avocatura este incerta, desi a obtinut doctoratul prin frauda

Surse apropiate Consiliului Baroului Bucuresti au precizat, pentru Romania libera, ca, desi sedinta pentru discutarea excluderii lui Victor Ponta din Barou a inceput la ora 14. 00, opinia avocatilor era deja formata. Romania libera a aflat ca in aceasta dimineata discutiile erau aprinse intre avocati si ca ideea pe care se mergea era aceea ca Baroul nu poate sa-l excluda pe Ponta pentru ca nu ar exista prevedere legala care sa impuna expres aceasta masura.

Sebastian Ghita: Partidul Romania Unita il asteapta pe Victor Ponta ca presedinte

Deputatul Sebastian Ghita a precizat, marti, ca nu crede intr-o impacare intre seful PSD Liviu Dragnea si Victor Ponta. Totodata, el afirma ca Partidul Romania Unita il asteapta pe fostul premier ca presedinte al partidului.

Monica Macovei, atac la Victor Ponta: Personajul si-a incheiat cariera

Monica Macovei lanseaza un atac impotriva lui Victor Ponta. Totodata, europarlamentarul crede ca Partidul Romania Unita este doar o smecherie politica. Personajul Ponta si-a incheiat .

Generalul Wesley Clark a fost atat consultantul premierului Victor Ponta, cat si al KazMunayGas

Anca Alexandrescu, fosta sefa pe probleme de comunicare in Guvernul Ponta si consilier de comunicare al fostului premier Adrian Nastase), a fost numita, in iunie, director PR in cadrul KazMunayGas Rompetrol Generalul american in rezerva Wesley Clark a fost, in acelasi timp, consultantul onorific al lui Victor Ponta, dar si al companiei KazMunayGas, in timpul semnarii Memorandumului de intelegere dintre statul roman si compania kazaha, potrivit unor surse guvernamentale. Memorandumul presupunea crearea unui fond de investitii comun de un miliard de dolari si vanzarea de catre stat a unui pachet de 26,6% din capitalul social al Rompetrol Rafinare Constanta.

Victor Ponta rupe tacerea: De ce a demisionat din functia de premier

Victor Ponta vine in aceasta seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea! Este prima aparitie TV a fostului premier de la declansarea scandalului Tony Blair. Urmareste LIVE interviul cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )