Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Dragnea a gasit o scamatorie ingrozitoare prin care imparte bani pe care nu-i are. Face pe Mos Craciun si da vina pe premier (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Dragnea a gasit o scamatorie ingrozitoare prin care imparte bani pe care nu-i are. Face pe Mos Craciun si da vina pe premier (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a criticat luni, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose, catalogand aceasta intentie a Executivului drept o. continuă pe B1

Victor Ponta: Slava Domnului ca s-a amanat sedinta de Guvern cu toate acele trasnai fiscale

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, ca este bine ca s-a amanat sedinta de Guvern in care urmau sa se discute masurile fiscale, mentionand ca spera ca prim-ministrul Mihai Tudose.

Prima reactie a Politiei Romane, dupa ce a fost propus proiectul de lege prin care politistii vor avea voie sa foloseasca forta

Politia Romana a venit cu o prima reactie dupa ce joiMinisterul de Internea lansat in dezbatere publica proiectul de lege prin care politistii vor putea folosi forta si armele de foc, da.

Liviu Dragnea si Victor Ponta, saltati de DNA?!

Fostul colonel din SRI Daniel Dragomir, omul cu grave probleme penale care incearca sa puna carbuni pe furnalul comisie de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, lanseaza o noua.

NASA a gasit 20 de planete care ar putea sustine viata. Ce spun savantii despre Pamant 2.0

Savantii NASA au gasit 20 de planete care ar putea sustine viata. Noile descoperiri au fost facute de misiunea Kepler a NASA, relateaza The Independent. Conform savantilor, cele 20 de planete ar fi cea mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )