Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta: Dupa adoptarea bugetului voi propune o restructurare a Guvernului (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Dupa adoptarea bugetului voi propune o restructurare a Guvernului (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a anuntat, marti, ca dupa ce bugetul pe anul 2015 va fi adoptat va propune o restructurare a Guvernului. Bugetul incepem sa il discutam. Acum e la nivel guvernamental. Pe 10 decembrie v. continuă pe B1

Victor Ponta: Dupa un an foarte greu m-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai Guvernului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca a avut nevoie de cateva zile de concediu in urma unui an foarte greu si a infirmat alte informatii privind aceste zile. Dupa un an foarte greu, da, m-am dus.

Ponta: Dupa 10 decembrie restructuram Guvernul. Va avea mai putini ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca va propune in cadrul coalitiei de guvernare o restructurare a Cabinetului, in asa fel incat si PLR sa fie reprezentat la nivel de ministri. Restructurarea executivului ar urma sa aiba loc imediat dupa adoptarea bugetului.

VIDEO S-au grabit. PSD-istii din Moldova Noua au sarbatorit victoria lui Ponta dupa primele exit-polluri

PSD-istii din Moldova Noua s-au grabit sa celebreze victoria lui Victor Ponta dupa primele rezultate ale exit-pollurilor. Gafa a ajuns pe Internet dupa ce unul dintre cei aflati la chef a postat u filmulet pe un site de socializare, in speranta ca le va face in ciuda PNL-istilor, potrivit B1TV.

Victor Ponta: M-am dus in concediu pe banii mei, nu pe banii Guvernului. / Ati pandit note de plata, avion privat. Nu beau whisky, poate alti presedinti. / Dupa deconspirarea lui Turcescu, Rares Bogdan, ofiter acoperit, se ocupa de aceste lucruri

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost in concediu in Dubai pe banii lui, nu pe banii Guvernului. Premierul a sustinut ca Toate minciunile pe care le-ati auzit - note de plata, ati stat sa panditi avionul privat care vine din luna. Toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky, poate alti presedinti. Ponta a lansat si un atac la jurnalistul Rares Bogdan de la Realitatea Tv, care a publicat duminica, pe pagina sa de Facebook, presupusa nota de plata achitata de premier intr-o noapte intr-un clux de lux din Dubai, in valoare de 2. 690 de euro, echivalentul a peste 11. 900 RON: De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care se ocupa de aceste lucruri.

Sondaj IRES: Victor Ponta pierde si mai mult din increderea populatiei, dupa ce a ratat Cotroceniul

Aproape 20 din 100 de romani care aveau incredere in Victor Ponta inainte de campania electorala au renuntat la ea dupa ce premierul social-democrat a pierdut scrutinul prezidential din 16 noiembrie, reiese dintr-un sondaj de opinie prezentat duminica de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES).

Mircea Geoana: Vacanta in Dubai nu i-a facut bine lui Victor Ponta. Sunt convins ca isi face o analiza cu privire la modul in care isi vede viitorul politic imediat

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, ca vacanta pe care Victor Ponta a petrecut-o in Dubai dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale nu i-a facut bine acestuia, el aratand ca Ponta trebuie sa faca o analiza despre acest episod, ca si despre modul in care isi vede viitorul politic, transmite Mediafax.

Realitatea.net: Victor Ponta revine in tara in marti seara seara la bordul unui avion de lux. Dan Sova: Ponta circula numai cu avioane de linie. Vine miercuri

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, se intoarce in tara duminica seara dupa vacanta petrecuta in Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde a fost insotit si de Sebastian Ghita, potrivit realitatea. net.

Realitatea.net: Victor Ponta revine in tara in marti seara la bordul unui avion de lux. Dan Sova: Ponta circula numai cu avioane de linie. Vine miercuri

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, se intoarce in tara duminica seara dupa vacanta petrecuta in Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde a fost insotit si de Sebastian Ghita, potrivit realitatea. net.

Victor Ponta are o noua propunere la conducerea MAE: Bogdan Aurescu

Premierul Victor Ponta l-a propus pentru functia de ministru de Externe pe Bogdan Aurescu, secretar de stat in minister, dupa ce anterior il nominalizase pe Mihnea Motoc.

Victor Ponta va fi prezent la o dezbatere privind situatia votului din diaspora

Premierul Victor Ponta va participa, marti, incepand cu ora 10. 00, a o dezbatere privind votul din diaspora, organizata in plenul Camerei Deputatilor la solicitarea PNL, a precizat, luni, dupa sedinta Biroului permant al Camerei, deputatul PSD Marcel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )