Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, dupa audierea in dosarul Referendumului: Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ce am spus astazi, poate ca nu exista acest dosar (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, dupa audierea in dosarul Referendumului: Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ce am spus astazi, poate ca nu exista acest dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dupa ce a fost audiat ca martor in dosarul Referendumului ca a spus adevarul in fata instantei si ca daca ar fi avut ocazia sa faca aceste declartii si in fata. continuă pe B1

Victor Ponta, despre audierea sa in dosarul referendumului: Stiu cel mai bine ce s-a intamplat in 2012, la fel ca domnii Antonescu, Dragnea si Hellvig

Premierul Victor Ponta, care va fi audiat miercuri ca martor in dosarul fraudelor la referendum, a declarat ca va spune tot adevarul in fata instantei. Voi spune adevarul si numai adevarul si anume faptul.

Victor Ponta la bilantul Ministerului Apararii: Ma intreb daca scenaristii House of Cards stiu ca Romania este un pilon al scutului antiracheta

Premierul Victor Ponta a povestit o scena din serialul american House of Cards cand a vorbit despre scutul antiracheta din Romania, in timpul discursului sustinut la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

UPDATE Victor Ponta la bilantul Ministerului Apararii: Ma intreb daca scenaristii House of Cards stiu ca Romania este un pilon al scutului antiracheta/ Sa nu uitati ca Armata Romana inseamna si Steaua Bucuresti

Premierul Victor Ponta a povestit o scena din serialul american House of Cards cand a vorbit despre scutul antiracheta din Romania, in timpul discursului sustinut la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

Victor Ponta, audiat in dosarul Referendumului: Vreau sa spun adevarul. Am vrut sa-l spun in fata procurorului si procurorul nu m-a acceptat

Victor Ponta, presedintele PSD si premierul Romaniei, a venit la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru a fi audiat in dosarul Referendumului. El a precizat ca a vrut sa vorbeasca si in fata procurorului, dar acesta nu l-a acceptat.

Victor Ponta, audiat astazi in Dosarul Referendumului. in 2012 nu a fost nicio incercare de lovitura de stat

Victor Ponta va fi audiat astazi ca martor in dosarul Referendumului, in care este judecat Liviu Dragnea. Magistratii au dispus sa fie citati in dosar toti martorii propusi de avocatii inculpatilor. De.

Premierul Victor Ponta, alaturi de Dragnea in dosarul Referendumului: Nu a facut nimic ilegal

Premierul Victor Ponta considera ca decizia de suspendare a fostului presedinte Traian Basescu, a fost una corecta, iar Liviu Dragnea a actionat legal. Decizia de suspendare a lui Traian Basescu a fost una.

Victor Ponta, audiat ca martor in dosarul Referendumului: Am vrut sa spun adevarul si in fata procurorului si nu m-a ascultat (VIDEO)

00 in sala de judecata, Ponta a declarat ca PSD a folosit un sistem, la fel ca celelalte partide si ca responsabilii de campanie sa fie Liviu Dragnea si Eduard Hellvig, pe atunci secretarul general al.

Ponta si Dragnea, audiati in dosarul Referendumului. Vezi prima reactie a lui Ponta, DUPA vizita la instanta. Hellvig ar putea ajunge si el la AUDIERI

UPDATE - Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a iesit de la audieri. Dosarul Referendumului a fost amanat cu o saptamana, astfel ca urmatorul termen este pe 19 martie. UPDATE: Liviu Dragnea este.

Victor Ponta: Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie

Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie, a anuntat luni premierul Victor Ponta. Dupa acel moment, proiectul va fi trimis in Parlament, pentru a intra in dezbatere.

UPDATE: Dosarul Referendumului: Premierul Ponta a ajuns ICCJ

53: Premierul Victor Ponta a ajuns in dimineata zilei de miercuri la ICCJ unde este martor al Apararii i dosarul Referendumul. Premierul a ajuns la scurt timp dupa Liviu Dragnea si Mircea Dusa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )