Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta, alaturi de Dragnea in dosarul Referendumului: Nu a facut nimic ilegal

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, alaturi de Dragnea in dosarul Referendumului: Nu a facut nimic ilegal

Premierul Victor Ponta considera ca decizia de suspendare a fostului presedinte Traian Basescu, a fost una corecta, iar Liviu Dragnea a actionat legal. Decizia de suspendare a lui Traian Basescu a fost una. continuă pe B1

Dosarul Referendumul. Premierul Victor Ponta, asteptat miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat ca martor

Premierul Victor Ponta este asteptat, miercuri, la Curtea Suprema pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul Referendumul. in acest caz vicepremierul Liviu Dragnea, alaturi de alte peste 70 de persoane, a fost trimis in judecata pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

UPDATE Premierul Victor Ponta va fi audiat miercuri ca martor in dosarul Referendumul. Ponta: Vreau sa spun adevarul

Premierul Victor Ponta este audiat miercuri la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Referendumul, in care este judecat vicepremierul Liviu Dragnea. La termenul anterior al procesului din 6 martie, instanta a stabilit citarea mai multor martori propusi de aparare pentru audiere, printre care se afla si premierul Victor Ponta. UPDATE: ora 8. 50 Premierul a ajuns la Curtea Suprema pentru a fi audiat.

Premierul Victor Ponta: Trebuie sa sustinem campania privind emiterea de bonuri fiscale. Un comerciant care nu emite bon fiscal ne fura pe noi toti!

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe contul sau de facebook in care ii indeamna pe romani sa sprijine campania de emitere a bonurilor fiscale. Noi toti, in calitate de cumparatori, trebuie sa.

Premierul Victor Ponta, despre proiectul privind modificarea Constitutiei: Teoretic ar trebui sa putem sa terminam intr-o saptamana

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa incheierea sedintei coalitiei de guvernare, referitor la sansele unui demers de modificare a Constitutiei, ca proiectul ar trebui terminat intr-o saptmana, daca.

Premierul Victor Ponta ar fi mintit in legatura cu implicarea in Forza Rossa. Actul care demasca totul

Implicarea premierului Victor Ponta in proiectul privat Forza Rossa, care trebuia sa trimita prima echipa romaneasca in Formula 1, devine tot mai evidenta. O ultima proba in aceasta ancheta arata ca Ponta a mintit, arata o ancheta publicata de Prosport in octombrie 2014.

Victor Ponta, despre audierea sa in dosarul referendumului: Stiu cel mai bine ce s-a intamplat in 2012, la fel ca domnii Antonescu, Dragnea si Hellvig

Premierul Victor Ponta, care va fi audiat miercuri ca martor in dosarul fraudelor la referendum, a declarat ca va spune tot adevarul in fata instantei. Voi spune adevarul si numai adevarul si anume faptul.

Victor Ponta, dupa audierea in dosarul Referendumului: Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ce am spus astazi, poate ca nu exista acest dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dupa ce a fost audiat ca martor in dosarul Referendumului ca a spus adevarul in fata instantei si ca daca ar fi avut ocazia sa faca aceste declartii si in fata.

Victor Ponta, audiat astazi in Dosarul Referendumului. in 2012 nu a fost nicio incercare de lovitura de stat

Victor Ponta va fi audiat astazi ca martor in dosarul Referendumului, in care este judecat Liviu Dragnea. Magistratii au dispus sa fie citati in dosar toti martorii propusi de avocatii inculpatilor. De.

Victor Ponta, audiat in dosarul Referendumului: Vreau sa spun adevarul. Am vrut sa-l spun in fata procurorului si procurorul nu m-a acceptat

Victor Ponta, presedintele PSD si premierul Romaniei, a venit la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru a fi audiat in dosarul Referendumului. El a precizat ca a vrut sa vorbeasca si in fata procurorului, dar acesta nu l-a acceptat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )