Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ponta si Dragnea, audiati in dosarul Referendumului. Vezi prima reactie a lui Ponta, DUPA vizita la instanta. Hellvig ar putea ajunge si el la AUDIERI

Antena3 Antena3,
Ponta si Dragnea, audiati in dosarul Referendumului. Vezi prima reactie a lui Ponta, DUPA vizita la instanta. Hellvig ar putea ajunge si el la AUDIERI

UPDATE - Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a iesit de la audieri. Dosarul Referendumului a fost amanat cu o saptamana, astfel ca urmatorul termen este pe 19 martie. UPDATE: Liviu Dragnea este. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta, alaturi de Dragnea in dosarul Referendumului: Nu a facut nimic ilegal

Premierul Victor Ponta considera ca decizia de suspendare a fostului presedinte Traian Basescu, a fost una corecta, iar Liviu Dragnea a actionat legal. Decizia de suspendare a lui Traian Basescu a fost una.

Victor Ponta, audiat astazi in Dosarul Referendumului. in 2012 nu a fost nicio incercare de lovitura de stat

Victor Ponta va fi audiat astazi ca martor in dosarul Referendumului, in care este judecat Liviu Dragnea. Magistratii au dispus sa fie citati in dosar toti martorii propusi de avocatii inculpatilor. De.

Victor Ponta, dupa audierea in dosarul Referendumului: Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ce am spus astazi, poate ca nu exista acest dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dupa ce a fost audiat ca martor in dosarul Referendumului ca a spus adevarul in fata instantei si ca daca ar fi avut ocazia sa faca aceste declartii si in fata.

Victor Ponta, audiat in dosarul Referendumului: Vreau sa spun adevarul. Am vrut sa-l spun in fata procurorului si procurorul nu m-a acceptat

Victor Ponta, presedintele PSD si premierul Romaniei, a venit la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru a fi audiat in dosarul Referendumului. El a precizat ca a vrut sa vorbeasca si in fata procurorului, dar acesta nu l-a acceptat.

UPDATE: Premierul, audiat in dosarul Referendumului. Ponta spune cum se trimiteau SMS-urile la alegatori

45: Premierul Victor Ponta a parasit sediul iCCJ, unde a fost audiat ca martor in dosarul referendumului. Ponta a explicat ca decizia de a organiza referendum pentru demiterea lui Basescu a fost una politica si pentru ca Dragnea nu a fost membru al Parlamentului la acea vreme, raspunderea a cazut asupra lui.

Victor Ponta, despre audierea sa in dosarul referendumului: Stiu cel mai bine ce s-a intamplat in 2012, la fel ca domnii Antonescu, Dragnea si Hellvig

Premierul Victor Ponta, care va fi audiat miercuri ca martor in dosarul fraudelor la referendum, a declarat ca va spune tot adevarul in fata instantei. Voi spune adevarul si numai adevarul si anume faptul.

Dosarul Referendumului: Premierul Ponta, asteptat la ICCJ

Premierul Victor Ponta va merge, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat, in calitate de martor in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea.

Victor Ponta, audiat ca martor in dosarul Referendumului: Am vrut sa spun adevarul si in fata procurorului si nu m-a ascultat (VIDEO)

00 in sala de judecata, Ponta a declarat ca PSD a folosit un sistem, la fel ca celelalte partide si ca responsabilii de campanie sa fie Liviu Dragnea si Eduard Hellvig, pe atunci secretarul general al.

Liviu Dragnea, despre audierile din dosarul Referendumului: Nu au fost chemati liderii PSD ca sa faca un lant uman. Au fost chemati niste cetateni romani sa depuna marturie (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat un nou termen in dosarul referendumului ca liderii PSD care au depus marturie in acest caz nu au venit ca.

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )