Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta, dupa ce BEC a respins inregistrarea USD: Vom merge pe lista PSD si cu candidatii PC si UNPR

B1 B1,
Victor Ponta, dupa ce BEC a respins inregistrarea USD: Vom merge pe lista PSD si cu candidatii PC si UNPR

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, dupa ce BEC a respins inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, ca o sa actioneze in consecinta. continuă pe B1

BEC respinge inregistrarea USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a precizat ca decizia BEC se refera la faptul ca, in urma cu 18 ani, a existat o formatiune USD si ca nu vor putea candida la europarlamentare cu aceasta denumire. --- Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta .

Victor Ponta: O sa schimb numele USD

Premierul Victor Ponta a intervenit in cadrul emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu pentru a discuta despre componenta noului Guvern. Biroul Electoral Central a respins inregistrarea USD ca alianta.

BEC a respins inregistrarea aliantei electorale USD. Ponta: O sa schimbam numele aliantei

Biroul Electoral Central a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC.

UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, anunta Mediafax. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei BEC, dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare. UPDATE Victor Ponta: Candidatii PC si UNPR ar putea merge pe lista PSD la alegeri dupa decizia BEC.

BEC respinge alianta USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta Mediafax. O sa schimbam numele -n. r. ), dar din pacate nu participa USL in alegeri. Deci, USD este asemanator cu cine ? O sa studiem si o sa ne conformam deciziei, a spus Ponta la Antena 3. Biroul .

Victor Ponta: in guvern vom avea si un tehnocrat din partea PC si un experimentat de la UNPR

Premierul Victor Ponta a precizat ca din noul Guvern va face parte si un tanar tehnocrat din PC si un experimentat din partea UNPR. Ponta a mai precizat ca liderii USD au fost de acord cu propunerile facute.

Premierul Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Cum arata LISTA noului Executiv

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Aceasta este LISTA MINISTRILOR propusi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

VIDEO Victor Ponta a anuntat componenta noului Guvern: Ministrul Finantelor - Ioana Petrescu, 34 de ani/ Energie, ministru delegat - Razvan Nicolescu/ Ministrul Tineretului si Sportului - Gabriela Szabo

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, componenta noului guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Din noul cabinet fac parte reprezentanti ai PSD, UDMR, UNPR, PC si independenti, cea mai mare surpriza fiind propunerea pentru Ministerul Finantelor, respectiv Ioana Petrescu 34 ani), pana in prezent consilier al premierului Ponta pe probleme fiscale. Intra in articol pentru declaratiile premierului .

Victor Ponta: Propunerea de a fi ministru al Finantelor a fost o supriza chiar si pentru Ioana Petrescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Acesta a intervenit in cadrul emisiunii 100 de Minute.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )