Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

BEC respinge alianta USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

România Liberă România Liberă,
BEC respinge alianta USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta Mediafax. O sa schimbam numele -n. r. ), dar din pacate nu participa USL in alegeri. Deci, USD este asemanator cu cine ? O sa studiem si o sa ne conformam deciziei, a spus Ponta la Antena 3. Biroul . continuă pe România Liberă

BEC respinge inregistrarea USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a precizat ca decizia BEC se refera la faptul ca, in urma cu 18 ani, a existat o formatiune USD si ca nu vor putea candida la europarlamentare cu aceasta denumire. --- Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta .

Constantin: PC nu a luat in calcul varianta de a merge pe listele PSD la europarlamentare.

Seful PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca nu a luat in calcul varianta de a merge pe listele PSD la europarlamentare, relateaza Mediafax. Deocamdata, nu avem o alternativa, maine marti - n. r. ) dimineata atat PC, cat si celelalte partide prezente vor depune o contestatie, eu sper sa treaca, a precizat Constantin, intrebat in legatura cu decizia BEC de a nu accepta USD in alegeri. Citeste si: BEC respinge inregistrarea USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale Intrebat .

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei USD pentru alegerile europarlamentare. Ponta: Vom merge pe lista PSD

Biroul Electoral central BEC) a respins, luni, inregistrarea aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Vicepresedintele AEP Marian Muhulet,.

BEC a respins inregistrarea aliantei electorale USD. Ponta: O sa schimbam numele aliantei

Biroul Electoral Central a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC.

Udrea, despre Ponta: Daca schimba programul de guvernare, atunci trebuie sa fie redesemnat premier de catre presedinte

Parlamentarul PDL Elena Udrea considera ca este moral ca premierul Victor Ponta sa demisioneze pentru a fi repropus in functie din partea USD. Eu as remarca faptul ca domnul Ponta foloseste cuvantul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )