Libnet.ro
UNICEF

22:00

BEC a respins inregistrarea aliantei electorale USD. Ponta: O sa schimbam numele aliantei

Adevărul Adevărul,
BEC a respins inregistrarea aliantei electorale USD. Ponta: O sa schimbam numele aliantei

Biroul Electoral Central a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC. continuă pe Adevărul

UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, anunta Mediafax. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei BEC, dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare. UPDATE Victor Ponta: Candidatii PC si UNPR ar putea merge pe lista PSD la alegeri dupa decizia BEC.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, informeaza Mediafax. Vicepresedintele AEP.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei USD pentru alegerile europarlamentare. Ponta: Vom merge pe lista PSD

Biroul Electoral central BEC) a respins, luni, inregistrarea aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Vicepresedintele AEP Marian Muhulet,.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei USD pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral central BEC) a respins, luni, inregistrarea aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Vicepresedintele AEP Marian Muhulet,.

Victor Ponta, dupa ce BEC a respins inregistrarea USD: Vom merge pe lista PSD si cu candidatii PC si UNPR

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, dupa ce BEC a respins inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, ca o sa actioneze in consecinta.

BEC respinge inregistrarea USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a precizat ca decizia BEC se refera la faptul ca, in urma cu 18 ani, a existat o formatiune USD si ca nu vor putea candida la europarlamentare cu aceasta denumire. --- Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta .

BEC respinge alianta USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta Mediafax. O sa schimbam numele -n. r. ), dar din pacate nu participa USL in alegeri. Deci, USD este asemanator cu cine ? O sa studiem si o sa ne conformam deciziei, a spus Ponta la Antena 3. Biroul .

Valeriu Zgonea: USD-ul va lua o decizie in conformitate cu prevederile legale. Suntem in termenele legale

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC. Valeriu Zgonea a vorbit despre decizia BEC de a respinge.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )