Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD / Victor Ponta: O sa schimbam denumirea aliantei, dar cu cine este asemanatoare?

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, anunta Mediafax. Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei BEC, dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare. UPDATE Victor Ponta: Candidatii PC si UNPR ar putea merge pe lista PSD la alegeri dupa decizia BEC. continuă pe Hotnews

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei electorale USD

Biroul Electoral Central BEC) a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, informeaza Mediafax. Vicepresedintele AEP.

BEC a respins inregistrarea aliantei electorale USD. Ponta: O sa schimbam numele aliantei

Biroul Electoral Central a respins, luni, inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei USD pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral central BEC) a respins, luni, inregistrarea aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Vicepresedintele AEP Marian Muhulet,.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea aliantei USD pentru alegerile europarlamentare. Ponta: Vom merge pe lista PSD

Biroul Electoral central BEC) a respins, luni, inregistrarea aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, pentru alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax. Vicepresedintele AEP Marian Muhulet,.

Alegeri europarlamentare: Curtea Suprema desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central

Curtea Suprema desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare. Cei cinci judecatori vor fi alesi prin tragere la sorti intr-o sedinta publica.

iCCJ a desemnat judecatorii Biroului Electoral Central pentru europarlamentare

Presedintele instante supreme, Livia Stanciu, i-a desemnat, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Cei cinci judecatori sunt.

BEC respinge inregistrarea USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a precizat ca decizia BEC se refera la faptul ca, in urma cu 18 ani, a existat o formatiune USD si ca nu vor putea candida la europarlamentare cu aceasta denumire. --- Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta .

BEC respinge alianta USD. Ponta: Vom schimba denumirea aliantei electorale.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca denumirea aliantei electorale USD va fi schimbata, ca urmare a deciziei Biroului Electoral Central BEC), dar s-a intrebat retoric cu cine anume este asemanatoare aceasta denumire in conditiile in care USL nu participa la europarlamentare, anunta Mediafax. O sa schimbam numele -n. r. ), dar din pacate nu participa USL in alegeri. Deci, USD este asemanator cu cine ? O sa studiem si o sa ne conformam deciziei, a spus Ponta la Antena 3. Biroul .

Victor Ponta, dupa ce BEC a respins inregistrarea USD: Vom merge pe lista PSD si cu candidatii PC si UNPR

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, dupa ce BEC a respins inregistrarea pentru alegerile europarlamentare a aliantei electorale USD, formata din PSD, UNPR si PC, ca o sa actioneze in consecinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )