Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

B1 B1,
Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,. continuă pe B1

Adrian Nastase, anunt exploziv dupa congresul PSD

Fostul premier PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat la Congresul PSD de sambata, desi era in tara. Diversi prieteni m-au sunat sa ma intrebe ce parere am despre felul in care s-a desfasurat.

Filosoful Mihai Sora, dupa Congresul PSD: Centurionii uzati sunt doar ridicoli. Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut

Filosoful Mihai Sora scrie pe Facebook, facand referire la Congresul PSD ce a avut loc sambata, ca nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili.

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Cum a fost primita Irina Tanase de social-democrati

Liviu Dragnea si-a adus iubita la Congresul PSD. Liderul PSD a pus-o pe Irina Tanase in primul rand, langa premierul Romaniei si primarul Capitalei, doua persoane extrem de importante in PSD. Iubita lui.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cum a fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Comisia SRI taie porcul dupa congresul PSD

Parlamentarii PSD si ALDE au respins audierea lui Liviu Dragnea in cadrul Comisiei SRI, desi liderul.

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala.

Victor Ponta, in timpul Congresului PSD: PSD se afla acum in fata celui mai mare pericol din existenta sa (FOTO)

Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, ce discurs ar fi tinut daca ar fi participat la Congresul PSD. Fostul premier l-a atacat de nenumarate de ori pe Liviu Dragnea in textul.

Anuntul facut de Victor Ponta in timpul Congresului PSD

Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu poate participa la Congresul PSD, deoarece Liviu Dragnea a confiscat partidul si il foloseste doar pentru propria sa putere si imbogatire, pentru promovarea oamenilor.

Patru sibieni veniti la congresul PSD, luati la rost de Mihail Neamtu

Patru sibieni, care faceau parte din delegatia PSD prezenta la Congresul de la Sala Palatului, au fost luati la rost, sambata dupa-amiaza, de Mihail Neamtu, fost presedinte al partidului de dreapta, Noua.

INCIDENT NEFERICIT la Congresul PSD: Un barbat a lesinat (VIDEO)

Un delegat ce participa la Congresul PSD a lesinat, dupa ce i s-a facut rau. Sprijinul medical a fost solicitat imediat, informeaza B1 TV. Adunity_76951 Din primele informatii reiese ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )