Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta: Elaborarea bugetului pe 2013 e o provocare pentru USL, si nu concurenta ARD

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Elaborarea bugetului pe 2013 e o provocare pentru USL, si nu concurenta ARD

Elaborarea si aprobarea bugetului pe 2013 va constitui cea mai mare dificultate a Uniunii Social Liberale, si nu opozitia din partea ARD, a declarat vineri premierul Victor Ponta, exprimandu-si convingerea ca nu va exista o criza constitutionala dupa legislativele din 9 decembrie. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: In noiembrie va fi o batalie extrem de importanta pentru fondurile europene care vor fi alocate Romaniei in perioada 2014-2020

Premierul Victor Ponta a afirmat ca ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va prezenta marti Guvernului o informare legata de pozitia finala a Romaniei in privinta bugetului UE 2014 - 2020. Potrivit premierului, Romania are doua obiective fundamentale: sa beneficieze de fonduri mai mari decat a avut in 2007 - 2013 si sa aiba o alta organizare a modului de utilizare a fondurilor europene.

UPDATE Victor Ponta: In noiembrie va fi o batalie extrem de importanta pentru fondurile europene care vor fi alocate Romaniei in perioada 2014-2020

Premierul Victor Ponta a afirmat ca ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va prezenta marti Guvernului o informare legata de pozitia finala a Romaniei in privinta bugetului UE 2014 - 2020. Potrivit premierului, Romania are doua obiective fundamentale: sa beneficieze de fonduri mai mari decat a avut in 2007 - 2013 si sa aiba o alta organizare a modului de utilizare a fondurilor europene. UPDATE Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat la finalul sedintei ca a fost aprobat un memorandum privind pozitia referitoare la urmatorul exercitiu financiar al UE, principalul obiectiv al Romaniei fiind obtinerea unei pozitii bugetare mai favorabile.

Ion Cristoiu: Victor Ponta a incalcat Constitutia pentru ca nu a mers cu Guvernul la intalnirea cu Traian Basescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat miercuri seara, in emisiunea Ultimul cuvant, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia pentru ca a mers singur la intalnirea cu Traian Basescu,.

Victor Ponta contureaza o posibila criza dupa alegeri: USL obtine peste 50%, Basescu refuza premierul, noi il suspendam

Primul ministru Victor Ponta a vorbit joi seara, la TVR, despre o eventuala criza politica ce ar putea izbucni dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Astfel, liderul USL a conturat un scenariu in care USL.

VIDEO Victor Ponta prezinta programul de guvernare al USL, Romania puternica: principalele axe de dezvoltare - agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura

Axele principale de dezvoltare ale Romaniei sunt agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura, a declarat joi liderul PSD, premierul Victor Ponta, care a prezentat, la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, programul de guvernare al Uniunii Social Democrate. Citeste in atasament programul de guvernare al USL.

LIVE VIDEO Victor Ponta prezinta programul de guvernare al USL, Romania puternica: principalele axe de dezvoltare - agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura

Axele principale de dezvoltare ale Romaniei sunt agricultura, energia, reindustrializarea si infrastructura, a declarat joi liderul PSD, premierul Victor Ponta, care prezinta la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, programul de guvernare al Uniunii Social Democrate.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi un test al capacitatii de a coabita

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, ca, din punct de vedere economic, vede anul 2013 un an foarte greu, dar mult mai bun decat 2012, pentru ca nu mai avem campanie electorala, nu mai avem seceta. Potrivit premierului, Romania va avea in 2013 o crestere economica de 2,2%, una din cele mai mari din UE, iar motoarele cresterii economice vor fi agricultura si investitiile in energie. Pe de alta parte, cu privire la mandatul solicitat presedintelui Traian Basescu privind reprezentarea Romaniei la urmatorul Consiliul European, Ponta a aratat ca acordarea acestuia poate fi considerat si un test al capacitatii sefului statului de a coabita in interes national si dupa alegeri.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi un test al capacitatii de a coabita

Premierul Victor Ponta a declarat aseara, in cadrul unei emisiunii TV, ca, din punct de vedere economic, vede anul 2013 un an foarte greu, dar mult mai bun decat 2012, pentru ca nu mai avem campanie electorala, nu mai avem seceta, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: Un mandat din partea presedintelui pentru Consiliul European poate fi in test al capacitatii de a coabita in interes national

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii Prim Plan difuzata de TVR 1, unde face un bilant al guvernarii sale, la exact sase luni de la preluarea functiei de sef al Guvernului. Scaderea cresterii previzionate si inflatia au fost produse de un eveniment care nu poate fi imputat nici fostei guvernari, nici actualei guvernari, si anume seceta si productia mult scazuta din agricultura, spus Ponta la TVR.

Guvernul este foarte pregatit pentru vizita FMI

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul este foarte pregatit pentru vizita Fondului Monetar International FMI), iar mesajul transmis de pietele financiare, prin emisiunea de obligatiuni de 1,5 miliarde euro, a fost unul puternic si favorabil tarii noastre, fiind posibila, in continuare, o scadere a ran-damentelor sub 5%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )