Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: In noiembrie va fi o batalie extrem de importanta pentru fondurile europene care vor fi alocate Romaniei in perioada 2014-2020

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: In noiembrie va fi o batalie extrem de importanta pentru fondurile europene care vor fi alocate Romaniei in perioada 2014-2020

Premierul Victor Ponta a afirmat ca ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va prezenta marti Guvernului o informare legata de pozitia finala a Romaniei in privinta bugetului UE 2014 - 2020. Potrivit premierului, Romania are doua obiective fundamentale: sa beneficieze de fonduri mai mari decat a avut in 2007 - 2013 si sa aiba o alta organizare a modului de utilizare a fondurilor europene. continuă pe Hotnews

UPDATE Victor Ponta: In noiembrie va fi o batalie extrem de importanta pentru fondurile europene care vor fi alocate Romaniei in perioada 2014-2020

Premierul Victor Ponta a afirmat ca ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va prezenta marti Guvernului o informare legata de pozitia finala a Romaniei in privinta bugetului UE 2014 - 2020. Potrivit premierului, Romania are doua obiective fundamentale: sa beneficieze de fonduri mai mari decat a avut in 2007 - 2013 si sa aiba o alta organizare a modului de utilizare a fondurilor europene. UPDATE Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat la finalul sedintei ca a fost aprobat un memorandum privind pozitia referitoare la urmatorul exercitiu financiar al UE, principalul obiectiv al Romaniei fiind obtinerea unei pozitii bugetare mai favorabile.

Victor Ponta: Voi solicita oficial mandat pentru Consiliul European. Nu va fi conflict cu Traian Basescu

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, ca ii va solicita presedintelui Traian Basescu mandatul pentru a merge la summitul din 22-23 noiembrie al Consiliului European. Martea viitoare, pe 13, particip la.

Guvernul este foarte pregatit pentru vizita FMI

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul este foarte pregatit pentru vizita Fondului Monetar International FMI), iar mesajul transmis de pietele financiare, prin emisiunea de obligatiuni de 1,5 miliarde euro, a fost unul puternic si favorabil tarii noastre, fiind posibila, in continuare, o scadere a ran-damentelor sub 5%.

Neuronul Stingher: Victor Ponta: Dumneavoastra, la Agricultura, nu stiti sa inchideti telefoanele, am inteles. Cred ca le-am dat prea multi bani la rectificare, d'aia!/ Am repus masina Romaniei pe drumul corect, iar povestea cu repornirea inimii, PDL ne-a

Dumneavoastra, la Agricultura, nu stiti sa inchideti telefoanele, am inteles. Cred ca le-am dat prea multi bani la rectificare, d'aia! i-a reprosat Victor Ponta ministrului Agriculturii. In timp ce premierul le spunea ministrilor ca o. Romanii nu trebuie sa fie ingrijorati, pentru ca am repus masina Romaniei pe drumul corect, a declarat premierul Victor Ponta dupa inaugurarea unui nou terminal al Aeroportului Henri Coanda.

Victor Ponta: Ministerul Finantelor are in prezent un buffer de 6,3 miliarde euro

Florin Georgescu va ramane unul dintre cei mai performanti ministri de Finante pentru ca are acum un buffer de 6,3 miliarde de euro, a spus marti premierul Victor Ponta, citat de Agerpres.

Scrisoare deschisa pentru Victor Ponta: Sindicatele vor inchiderea magazinelor pe 1 decembrie, 1 ianuarie si prima zi de Craciun si de Paste

Sindicatele i-au adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta prin care se cere emiterea unei hotarari de urgenta a Executivului referitoare la inchiderea magazinelor macar de Ziua Nationala, prima zi.

Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu pentru o discutie privind obligatiile externe ale Romaniei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni, miercuri, cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre obligatiile externe ale Romaniei, negocierile cu FMI, Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie, precum si despre bugetul UE pentru perioada 2014-2020, informeaza Mediafax. El a precizat ca solicitarea pentru o astfel de intalnire a venit din partea presedintelui.

VIDEO Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu pentru o discutie privind obligatiile externe ale Romaniei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni, miercuri, cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre obligatiile externe ale Romaniei, negocierile cu FMI, Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie, precum si despre bugetul UE pentru perioada 2014-2020, informeaza Mediafax. El a precizat ca solicitarea pentru o astfel de intalnire a venit din partea presedintelui.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Victor Ponta pentru a discuta despre bugetul din 2014 2020 si acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu l-a chemat pe primul ministru Victor Ponta la discutii, la Palatul Cotroceni. Discutiile se vor purta pe tema acordului cu FMI si a bugetului 2014 2020. De asemenea, cei doi vor mai.

Victor Ponta: Aderarea Romaniei la euro in 2015 nu este un reper batut in cuie

Premierul Victor Ponta, pesedintele PSD, a declarat luni ca anul 2015 nu este batut in cuie pentru aderarea Romaniei la zona euro, punctand ca este important ca eforturile privind indeplinirea criteriilor de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )